Ga naar inhoud

Kubo1974

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kubo1974's prestaties

  1. Hi, Bedankt voor je reactie Net eens gekeken naar die KVM switch maar denk niet dat het dat is wat ik zoek. Laptops hoeven niet samen aangesloten te worden, het is enkel de bedoeling om ofwel laptop 1 met VGA aan te sluiten ofwel laptop 2 met HDMI Wanneer laptop 1 aangesloten is is laptop 2 niet aangesloten en vice versa, enkel de kabels (VGA en HDMI) moeten wel in het extra scherm kunnen blijven zitten. Groetjes, Kürt
  2. Goeiemiddag allemaal, Heb een extra scherm gekocht waar ik 2 laptops wil op kunnen aansluiten, 1 laptop via vga omdat deze geen HDMI heeft en 1 via HDMI ( niet gelijktijdig natuurlijk) Het probleem dat ik heb is dat wanneer ik de VGA en HDMI in het scherm steek en laat zitten (scherm hangt tegen muur) ik wel de laptop met vga kan aansluiten en werken maar niet met de laptop met HDMI, daar moet ik dan eerst de vga uit het scherm trekken wat een gedoe is gezien deze tegen de muur hangt. Is er hier iemand die daar een oplossing voor heeft?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.