Ga naar inhoud

Fleudemeu

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Fleudemeu's prestaties

  1. Dank voor je bericht, Droske. Nee, het is me niet gelukt weer een gratis licentie voor Office te verkrijgen. Maar ik heb het nu ook niet meer nodig. Ik heb nml. - met hulp van buitenaf - alternatieven gevonden voor Word en Outlook. En die andere Office-programma's gebruikte ik toch niet. Dus zo voldoet het voor mij. Vr. groet.
  2. Helaas heb ik het licentienummer niet meer. Ik moet dat navragen. Maar ja, ik heb deze licentie verkregen via een school en die zijn nu dicht. Maar ik ben nu bezig contacten daarover te leggen.
  3. Dat doe ik zeker, abbs. Toch nog een toevoeging. Ik krijg ineens de melding dat ik mijn Office-account moet activeren. Zo niet dan verloopt mijn licentie a.s. donderdag. Als ik echter op de activatieknop druk
  4. Dat doe ik zeker, abbs. Toch nog een (ietwat vervelende) toevoeging. Ik krijg ineens de melding dat ik mijn Office-account (mijn naam+outlook.com) moet activeren. Zo niet dan verloopt mijn licentie a.s. donderdag. Als ik echter op de activatieknop druk dan lees ik dat mijn licentie niet (meer) bekend is. Vreemd, die licentie heb ik een paar jaar geleden verkregen via een school en daar draaide Office op zonder problemen. Maar kennelijk zijn die licentiegegevens door het herstelprogramma verloren gegaan. Daar zal ik dus weer achteraan moeten gaan. Of gewoon afwachten tot donderdag...
  5. Hoi Abbs, Dank voor je reactie. En jawel, zoals jij het omschreef is het gelukt! Outlook werkt weer en ook die andere Office-toepassingen (hoewel ik die niet gebruik). Ben er zeer blij. Dus nogmaals, heel erg bedankt. Vriendelijke groet.
  6. Woord vooraf: van computers weet ik als senior weinig, ben daar dus ook niet handig in. Maar af en toe krijg ik een melding van Windows dat er een update klaar ligt. Eergisteren heb ik er eentje laten uitvoeren. Had ik meteen spijt van, want na die update werkt ineens mijn Office 2016 Outlook mailprogramma niet meer. Daarnaast ook Excell en One Note, maar die gebruik ik niet. Vreemd genoeg doet Word van hetzelfde Office-pakket het juist nog wel. Bij de genoemde programma's die niet werken krijg ik een melding van foutstatus 0xc000012f. Op internet zocht ik op wat te doen. Ik las ergens dat je die Windows-update dan ongedaan moest maken en dat heb ik gedaan, via het Windows-venstertje enz. Maar het probleem blijft, dus nog steeds geen Outlook (enz.). Heeft iemand een idee of tip?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.