Ga naar inhoud

BananaJuice

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door BananaJuice

  1. @supernix Het lijkt mij nogal onwaarschijnlijk dat het een virus is. Zoek eens nieuwe drivers voor je videokaart en probeer dan eens opnieuw?
  2. Het probleem: Ik heb de pc nu zo'n 3-4 weken, maar als sinds de eerste keer opstarten had ik problemen. De pc reboot soms na de eerste opstart nog voor er iets te zien is van BIOS. De pc gaf de hele tijd: CMOS checksum bad. Dit heb ik sinds gisteren niet meer, nu geeft hij af en toe iets van: Current CPU speed above systems capability. Ik had de voeding en het moederbord teruggestuurt naar MNM computers. Ze zeiden dat daar niks mis mee was. Ze hebben ook een BIOS update gedaan. Gisteren heeft de pc de hele dag opgestaan (crysis en nog een aantal games gespeeld zonder problemen), En toen ik hem vandaag weer wou opzetten, viel hij in de windows weer uit. Nu reboot hij weer constant nog voor er iets te zien is van de BIOS. Dit is mijn systeem: -NZXT Tempest -2 x Western Digital Caviar SE16 640 GB S-ATA II Harddisk (16MB) (was de bedoeling voor een RAID, maar zal dit maar laten tot de pc werkt ' ) -Foxconn MB INTEL S775 P35A-S ATX -Club 3D HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E -OCZ DIMM DDR2 1066 (PC8500) CL5 4 GB (2x2GB) Platinum -Be Quiet Straight Power 550W -Intel Core 2 Quad Q8400 (S775, 2.66 GHz, 4MB Cache, FSB1333 -Samsung DVD-RW SH-S223B -Windows vista ultimate Iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.