Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

lomas

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Maandagavond PSE13 afgesloten en dinsdag blokkeert het programma. Zodra ik onderaan op FX klik, krijg ik de melding: " Kon stijlen omdat het bestand niet is gevonden niet laden". Ik had niks veranderd. Ik heb nu het programma gewist en opnieuw geïnstalleerd. Even ging het goed en nu krijg ik weer die melding. Ik moet dan de laptop volledig afzetten, wat ik kan niets verder doen in PSE. Ik werk met Windows10 en PSE13.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.