Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

MikeN

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over MikeN

  • Titel
    Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Hallo Mensen, Ik ben hier net nieuw. En ik was opzoek naar een computer forum, waar iemand mij a.u.b kan helpen. Met dit vervelende probleem op te lossen. Ik zelf heb niet heel veel verstand van computers, en zeker niet van hardware. Ik werk wel erg veel op de pc. Ik zal het proberen uit te leggen wat het probleem namelijk is. Ik heb afgelopen zondag op 18-08-2009 me pc opnieuw schoon gemaakt. Daarna heb ik mijn virusscanner geïnstalleerd die ik al jaren gebruik de naam is "Bitdefender". Ik ben daarna het een en ander gaan downloaden. Waar ik al 10 jaar mee werkt. Via een aantal website moet ik de kleine bestanden downloaden. Onder andere winrar, via winrar benelux.nl ?? en notepad ++ Ik heb voor het eerst een melding gekregen dat mijn pc is besmet met malware en een virus. Ik stam met een mond vol tanden van uh. Hoe kan dit nu. Wat ik heb gedaan. 2 progjes aanbevolen gekregen. De namen zijn "adwcleaner_7.4" & "Malwarebytes". Deze 2 keer er over heen gehaald,. En naar zo plek laten zetten waar er niks mee kan gebeuren of zo iets. Dan denk je dat het probleem is opgelost. Niet dus. Meerdere malen pc opnieuw starten. Heeft ook geen zijn. Melding blijft gewoon terug komen. Ik heb wel iets opgeschreven. Weet niet of jullie hier iets mee kunnen. Maar ik dacht plaatst het toch hier even neer in het topic. Ik heb geen benul hoe ik dit verwijderd krijg. "Adware.Elex.ShrtCln" "PUP.Optional.PCVARK". In de melding die steeds te voorschijn komt rechts in het beeld bij Windows 10 zie ik chrome dat is de browser die ik altijd gebruik. een website adres met sharmods.com. Dat is een website waar ik gratis mijn spullen op zet al een half jaar. Nooit geen problemen. Mensen kunnen daar van die site mijn spullen downloaden die ik vrij geef als download. En heel de wereld maakt daar gebruik van. Ik weet niet hoe ik dit probleem op kan lossen. Ik hoop dat iemand mij hier bij kan helpen. Ik ben nu echt radeloos hier mee. Met vriendelijke groeten, Mike
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.