Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bamboebeertje

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Het gaat om de EPSON XP-5100 ik heb geprobeerd de software te installeren met de software disk van de XP-5100 maar windows vindt de printer niet. ik heb beide methoden gebruikt via USB en via WIFI. ik heb een fouten rapport afgedrukt en daar staat in : Het netwerk functioneert goed. Dezelfde SSID kan zijn ingesteld op diverse toegangspunten. Controleer de instellingen op de toegangspunten en wijzig de SSID. Ik weet niet hoe ik dat moet doen, de SSID wijzigen.
  2. wie kan mij helpen ? mijn Epson printer wordt niet gevonden door mijn PC. ik heb het geprobeerd via wifi en usb, helaas beiden werken niet.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...