Ga naar inhoud

milanbelg

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

milanbelg's prestaties

  1. oei ja sorry niet meer geantwoord niet netjes van me , heb dag erna op advies van jullie en vriend van me inderdaad de 24 naar 12 pin splitter gekocht en werkte meteen !
  2. Hallo heb vandaag een nieuwe voeding gekocht rm850x corsair , mijn moederbord is het type micro star model ms-7829 maar daar is de aansluiting een 12 pin en van men nieuwe voeding is het een 24 pin zou het werken als ik de 24 aansluit erop de helft ervan aangesloten zodus
  3. hallo men pc doet het terug zoals het hoort door , heb hem gewoon hellemaal uit elkaar gehaald en eens vanbinnen het stof weggedaan nu ik toch bezig was , heel erg bedankt voor de reacties !
  4. zie ook dat daar mijn harde schijf niet aanwezig is
  5. oke heb ik gedaan dit is de link http://speccy.piriform.com/results/UWNf40onngAiZF1bl7AerNc
  6. Hallo , Ik heb een probleem dus ik startte mijn computer op vandaag en het duurde heel erg lang . Eens opgestart heb ik gemerkt dat mijn meeste games gewoon een wit blaadje waren geworden op mijn bureaublad zogezegd dat ze niet meer geinstalleerd zijn. Dan beginnen kijken bij "deze pc" en gezien dat mijn harde schijf verdwenen is , mijn SSD is er wel nog , heb gekeken in schijfbeheer en daar vind ik hem ook niet terug ? is mijn harde schijf kapot of wat kan ik doen om deze terug te laten werken . Mvg, Milan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.