Ga naar inhoud

Peter.Verboven99

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Peter.Verboven99

  1. Ik maak me er inderdaad wat zorgen over dat de politie aan de deur zal staan. Als ze mijn ip ik een log zien staan. En met het soort site vraag ik me vooral af hoe het kan dat ik via links te volgen iets zie en, als ik het in de adresbalk ingeef, niets te zien krijg. Je kan er als het waren enkel op als je een bepaalde volgorde van links lijkt te volgen. Grt Peter modbreak: quote verwijderd (zie post van Porrelaar hier onder)
  2. Hallo, Ik zit met een vreemd voorval. Tijdens het surfen ben ik op een illegale website terecht gekomen. Nu maak ik mezelf zorgen als deze website mijn IP adres heeft opgeslagen? Echter is het een vreemde site vind ikzelf, namelijk wanneer je de URL apart ingeeft op Google kom je nergens op uit ofwel kom je iets tegen zoals Unibet. De site die ik eerst te zien kreeg komt er niet meer op. Deze lijkt mij enkel te bekijken door op links te klikken waar ik (onbewust) op geklikt heb. Weet er iemand wat voor soort site dit is en als deze mijn IP opgeslagen heeft op een logje? Groeten Peter
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.