Ga naar inhoud

Steven Palmaers

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Steven Palmaers

  1. Dag allemaal, oprechte dank voor jullie snelle reactie en voor deze input. Dit helpt mij enorm verder ! Zoveel verschillende mogelijkheden, veel 1 zelfde doel prettige zondag Steven
  2. hierbij het bestand Sales Report.xlsx
  3. beste, ik probeer een formule te maken die als volgt moet werken: als dit dan dat Een voorbeeld: als in een cel het nr 1 of 2 wordt gezet, dan moet een andere cel een som maken van een bedrag maal een percentage. cel A4 is de referentie cel cel E6 is de cel waar 1 of 2 moet ingevuld worden cellen c4 en en c5 zijn respectievelijk 15% en 20% cel i6 is het bedrag cel p6 is de cel waar het resultaat moet komen dus als ik in cel e6 het nummer 1 invul, dan wil ik dat er automatisch 15% van het bedrag (cel i6) wordt berekend en in cel p6 het resultaat komt dus als ik in cel e6 het nummer 2 invul, dan wil ik dat er automatisch 20% van het bedrag (cel i6) wordt berekend en in cel p6 het resultaat komt kan iemand mij helpen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.