Ga naar inhoud

Praeses

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Praeses

  1. Het betreft een relatief recent bestand. Staat op een USB-stick wat telkens probleemloos opende en afsloot. Netjes ook steeds ' veilig verwijderd' . Na de laatste opening weer op zelfde manier afgesloten. (tekst opgeslagen en stick pas verwijderd toen dat ' mocht' ) Dag erna getracht te openen maar helaas pindakaas. Maar oke, het is blijkbaar niet anders. Thanks anyway!
  2. Idd, zoals Passer al stelde encrypt het ww ook de tekst. Trouwens wel matig dat je in een standaard Worddoc wél diverse herstelacties kunt uitvoeren, maar zodra e.e.a. is beveiligd via een door MS geadviseerde manier (!), je vervolgens verloren bent. Zou toch in deze tijd niet nodig moeten zijn om op 2 dragers te moeten bewaren. Maar goed, is idd mijn naïeve fout..... Mocht iemand nog een geniale inval hebben, dan houd ik me natuurlijk sterk aanbevolen. Voor nu allen hartelijk dank!
  3. foutmelding.docxDit is de melding: Dit document kan niet door Word worden gelezen. Het is mogelijk beschadigd. Probeer een of meer van de volgende mogelijkheden: * Open het bestand met Openen en herstellen * Open het bestand met de conversiefunctie voor tekstherstel Maar ja.... openen gaat dus ff niet. Het is een .docx - Office 365 foutmelding.docx
  4. Dank allen (!), maar ik kom er niet in. Voordat je ook maar iets kunt uitrichten met het bestand moet je eerst langs het password. Dat eenmaal ingegeven opent er niets en krijg ik de fout/beschadigingsmelding waarna ik dus nergens meer bij kan komen. Ook niet op een andere p.c. (bestandje staat op stick). Yodot doet ook niks: herkent het bestand niet eens... Snik...... heeft iemand nog een ei van Columbus in de la liggen?
  5. Mijn worddocument is beveiligd met een wachtwoord (en dat ken ik zowaar nog) , maar blijkt beschadigd en opent niet meer. Alle microsoft-middeltjes zijn voornamelijk gericht op doc zonder wachtwoord. Yodot bood ook al geen soelaas. Iemand nog een briljante tip? Thanks!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.