Ga naar inhoud

Mimi123

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mimi123

  1. Bedoel je met Linux live een specifiek programma dat ik op Windows kan draaien? Ik moet toegeven dat ik nog nooit met Linux heb gewerkt. Ik heb dit artikel gevonden, zou dat hiermee lukken of zou ik een complete Linux installatie moeten doen? En wat zou er gebeuren als ik een map met deze fout zou uploaden naar de cloud? Wordt het een soort virus dat weer verdere problemen kan veroorzaken, of zou het simpelweg een kapotte map of bestand worden met geen verdere effecten of de andere bestanden?
  2. Update: ik ben op 2 andere plekken nog zo'n gegevensfout tegen gekomen. 1 heeft een map met documenten geraakt, en 1 een map met heel veel foto's. 😭 Ik ben zo snel mogelijk alles aan het verwerken, weg te gooien wat weg mag en uploaden naar de cloud wat moet blijven, maar ik ben nog wel even bezig want er is nog heel veel data over. Mijn vraag: is het waarschijnlijk dat deze 2 andere mappen al verloren waren, of is dat in de laatste paar dagen gebeurt? Oftwel, moet ik rap alles wat belangrijk lijkt uploaden om het te beschermen, of hoeft dit niet? Ik ben onderhand ook op zoek naar een nieuwe externe harde schijf, btw. Als iemand nog aanbevelingen heeft, zijn die welkom!
  3. Ik heb gelukkig al een deel van de belangrijkste bestanden op de cloud staan, ben nu bezig de rest daar te uploaden. Weten jullie een manier om de probleemmap te verwijderen als Windows Verkenner het niet lukt? Ik weet dus waar de fout zit, maar vertrouw automatische herstelprogramma's zoals in dat artikel beschreven staat niet echt om van de andere mappen/bestanden af te blijven...
  4. Een map diep in mijn externe harde schijf loopt nogal verkeerd. Ik ben een hoop aan het schoonmaken, en merkte dit eerst op toen ik een aantal mappen wilde verwijderen. De normale popup van het verwijderen kwam tevoorschijn met de normale statistieken (ong. 25GB), maar toen veranderde het in een 'recyclen' popup waarbij het 0 bytes aangaf en er helemaal niets gebeurde met de mappen. Ik verwijderde elke map apart en dit werkte tot ik bij de probleemmap kwam, laten we die X noemen. X had meerdere submappen in submappen in submappen, en op elk level verwijderde ik allen behalve 1, die niets deed als ik hem probeerde te verwijderen maar waar ik wel gewoon in kon komen bij het volgende level. Dit ging door tot ik bij submap Z kwam. Deze map zet eerst Windows Verkenner stil met 'reageert niet' en geeft dan een foutmelding als ik erin probeer te komen: "F:pad van de map/mapZ is niet toegankelijk. Gegevensfout (cyclische redundantiecontrole)" Wat kan ik hiermee? Alles in map X mag (moet) weggegooid worden, maar dat lukt niet. Ik ben bang dat dit over gaat slaan op mijn andere (wel belangrijke) bestanden op mijn harde schijf.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.