Ga naar inhoud

ochtman

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ochtman's prestaties

  1. Via F8 veilige modus, de OEM CDROM van Windows en een beetje intuitief invullen van vragen in het DOS scherm is het gelukt en heb ik Windows weer terug! Bedankt Jan
  2. Extra info: ik heb het nu geprobeerd met een originele Windows XP CDROM in de PC, maar ook daar reageert hij niet op .... het blijft allemaal diep zwart!
  3. Is lastig, want er flitst twee keer heel kort een scherm langs en dan zit ik al met de genoemde mededeling dat dat \config\system niet te vinden is. Als ik precies weet wat ik moet in toetsen om naar de veilge modus te gaan lukt het misschien om in die flits-schermen in te breken, kun je aangeven hoe dat moet/ Alvast dank jan ochtman
  4. Ik ben bang dat dat niet werkt Houbieke, want in de toelichting staat: "Waarschuwing Maak geen gebruik van de in dit artikel beschreven procedure als op uw computer een door de OEM geïnstalleerd besturingssysteem aanwezig is. De systeemcomponent in OEM-installaties maakt namelijk wachtwoorden en gebruikersaccounts die eerder niet aanwezig waren. Als u deze procedure niet gebruikt, kunt u zich mogelijk niet opnieuw bij de herstelconsole aanmelden om de oorspronkelijke registercomponenten te herstellen. " en ik heb een door OEM geinstalleerde versie (denk ik?)
  5. Na een automtiische update wil windows niet meer sterten; ik krijg de melding dat C\\windows\system32\config\system beschodigd is of niet kan worden gevonden. de originele cd Rom heb ik niet meer (of nooit gekregen). Zijn er nog oplossingen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.