Ga naar inhoud

janneken

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door janneken

  1. OK toch bedankt voor je reactie. Misschien dat er iemand anders toch nog en oplossing voor weet.
  2. Beste. Bedankt voor je reactie. Het gaat inderdaad over outlook (gratis) email; Er staan contactpersonen(van mail) die automatisch als favorieten opgeslagen zijn en met initialen of foto in een cirkel staan wanneer je op zoeken klikt bij de mail. Op de pc verwijderen was dus geen enkel probleem, maar deze van de smartphone (sansung android) verwijderen is moeilijker. Er zijn blijkbaar heel veel mensen die dit probleem hebben . Heb jij soms een oplossing daarvoor? Alvast bedankt.
  3. Ik was me er niet van bewust dat ik moest reageren op een antwoord, vandaar dat il niets meer liet horen van mij.
  4. Weet er soms iemand hoe je favorieten kan verwijderen van outlook op een android smartphone , Op de pc is dit geen probleem, maar op een Galaxy j6 luktdit niet; Druk ik op een favoriet (op de ster) dan komt er op favoriet verwijderen (tekst) maar daarmee kan ik niets doen. Alvast bedankt.
  5. Is er iemand die weet hoe ik in windows 10 " home and student2007 "kan terugzetten op pc . Ik heb wel nog het productcode nummer. Er zit nog een aantal documenten in opgeslagen die ik nodig heb. Graag een beetje eenvoudige uitleg als het kan, en alvast bedankt op voorhand.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.