Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Ine_vk

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hallo, Ik projecteerde gisteren via HDMI op een groot scherm. Plots viel dit uit en kon ik niet meer via HDMI projecteren. Bij het aansluiten van de HDMI-kabel op een andere laptop werkt dit wel. Als ik via 'source' zoek, kan ik HDMI selecteren maar projecteert hij alsnog niet. Wat kan er aan de hand zijn (buiten dat mijn HDMI-uitgang misschien stuk is dan)? Alvast bedankt voor jullie hulp!!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.