Ga naar inhoud

Desie Bam

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Desie Bam

  1. Thanks , ik had via een bevriende IT'er ook al Recuva aanbevolen gekregen
  2. Ik ben voordat ik de schijf terug zichtbaar probeer te krijgen nu even een recovery met Disk Drill aan het doen , van wat ik kan zien heeft hij nu 4510 items terug gevonden , maar hij is nog aan het scannen, dus fingers crossed. Zo snel geven we nog niet op met het vinden van de bestanden die ik graag terug zou willen hebben haha Ik had het ondertussen ook al opgemerkt dat de schijf op zich geen problemen leek te hebben , buiten het feit dan dat windows hem niet meer herkent. Mijn dank is in ieder geval groot, nogmaals voor de goede uitleg, voor een leek als mij qua technische dingen op pc was die enorm behulpzaam, alsook dat je het erg duidelijk hebt uitgelegd. Thanks ….
  3. Mijn dank is in ieder geval al groot voor de grote en duidelijke uitleg die je mij al hebt gegeven.
  4. Hallo ik heb een vraagje , mijn partitie D is spoorloos verdwenen , ik kan zien dat hij wel in het computerbeheer staat, maar als schijf 0. Wat kan ik doen om dit te herstellen? Bij voorbaat dank , groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.