Ga naar inhoud

chipie00

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door chipie00

  1. Office net volledig opnieuw geïnstalleerd en.... nu komen al de lettertypes er wel door! Happy me!
  2. Helaas, herstellen levert ook niets op... Ook in andere office-programma's zit ik met hetzelfde probleem. Ik ga proberen office volledig opnieuw te installeren, maar dan maak ik wel eerst een back-up van al mijn gegevens. Toch heel erg bedankt om mee na te denken!
  3. Bedankt voor je reactie! Ik doe dit inderdaad op dezelfde manier, nooit problemen mee gehad... En op de nieuwe pc komen de lettertypes ook wel effectief in word te staan, maar worden ze in mijn document niet aangepast. Hieronder zie je dat wanneer ik bv. arial black selecteer, de tekst ook effectief in arial black wordt gezet. MAAR: als ik dan bv. sketch block selecteer (staat dus in de lijst), wordt de tekst niet in sketch block gezet... Je kan dus zien dat ik nieuwe lettertypes geïnstalleerd heb (chasing embers, sketch block, futurist fixed en primary whimsy), en die komen allemaal correct tussen de lettertypes te staan, maar passen de tekst niet aan, ook niet als ik helemaal via 'lettertype' in mijn startmenu ga (zie afbeelding hieronder): dan wordt het in het venster wel in het correcte lettertype getoond (hier: futurist fixed), maar wanneer ik op OK klik, verschijnt het gewoon weer in zijn standaardvorm... Om gek van te worden, want ben hier al uuuuren mee bezig geweest, al alle forums afgezocht naar een oplossing, al opnieuw geïnstalleerd, van andere sites, ... Ik betaal jaarlijks een abonnement voor office trouwens.
  4. Ik heb een nieuwe laptop gekocht en een nieuwe versie van office geïnstalleerd. Nu wil ik in Word de lettertypes installeren die ook op mijn andere PC staan, maar elk lettertype dat ik installeer, wordt in Word gewoon als een standaard-lettertype weergegeven. Als ik de lettertypes wil selecteren in Word, kan ik de correcte lettertypes wel in de lijst zien staan (in de goede weergave), maar als ik dan een bepaald lettertype selecteer, wordt dit niet als dat lettertype weergegeven. Ik heb hier nooit problemen mee ondervonden op mijn andere pc, daar installeerde ik voortdurend nieuwe lettertypes zonder problemen. Het zou jammer zijn als ik op mijn nieuwe pc enkel de standaardlettertypes die al in Word staan kan gebruiken... Weet iemand raad? Ik heb al van verschillende sites proberen te downloaden, dus daaraan ligt het niet. De lettertypes zijn ook effectief geïnstalleerd en zichtbaar in de lijst in Word.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.