Ga naar inhoud

Rik Postuma

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rik Postuma

  1. Bedankt voor de moeite, inmiddels een simpele oplossing gevonden ik typ het cijfer. Topic kan gesloten worden.
  2. Snap ik, ik zal straks een nieuw topic openen, duidelijker verhaal neerzetten en mijn bestand met fictieve bedragen uploaden!
  3. Bedankt voor je suggestie Emiel, Opzich heb ik hier al wat aan ja. Echter krijg ik salaris rond de 23ste vandaar is deze optie niet ideaal. ik Wilde dus instellen van als datum > 22ste dan is 1/2/3/4 etc. Ik hoor van je als je nog meer ideeen hebt!
  4. Hallo daar, Ik ben bezig een sheet te maken om hiermee mijn gemiddelde maandelijkse kosten te berekenen. Het is een sheet met 12 tabbladen gelijk aan de maanden. Hiernaast is het eerste tabblad het totaal. ik wilde dit aanpakken door de volgende functie =ALS(B5>31-11-2019;1;0) . Hierbij is B5 datum van vandaag (als deze wel wordt meegenomen) Dit wilde ik vervolgens elke maand doen. zodat januari 1 is februari 2 etc. Echter geeft de formule aan dat de vergelijking waar is? Hoe kan dit. of zijn er andere suggesties om de sheet werkend te krijgen? ik hoor het graag. ps zie bestand bijlage voor een voorbeeld van de sheet voorbeeld voor pc-help.xlsx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.