Ga naar inhoud

Rocketride

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Rocketride's prestaties

  1. Hartelijk dank voor jullie adviezen, helaas is de HD stuk en ben ik mijn data kwijt. Het bevriezen heeft ook niet geholpen, ik denk dat de leesarm stuk is. De HD heeft misschien maar 100 uur gedraaid en dat is wel erg weinig. Ik krijg via Lacie een nieuwe schijf.
  2. Ja natuurlijk, het probleem is dat de schijf niet op wil starten en dus blijft kraken. Ik denk niet dat het inbouwen in mijn pc daar enige verandering in brengt. Of heb ik het mis?
  3. Ik heb een Lacie externe HD van 1000 gig, half jaar oud. Deze start niet meer op. Tijdens het opstarten hoor je een ratelend/krakend geluid. Dit wordt om de paar seconden herhaald. Je hoort en voelt de HD wel draaien. Het groene lampje knippert eenmaal tijdens het ratelen, daarna niet meer. Weet iemand een oplossing oor dit probleem Weet iemand hoe ik de data van de schijf kan halen? Ik heb nog garantie maar ik denk dat ik een andere HD krijg en al mijn data weg is
  4. Ik heb een Lacie externe HD van 1000 gig, half jaar oud. Deze start niet meer op. Tijdens het opstarten hoor een ratelend/krakend geluid. Dit wordt om de paar seconden herhaald. Weet iemand hoe ik de data van de schijf kan halen? Ik heb nog garantie maar ik denk dat ik een andere HD krijg en al mijn data weg is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.