Ga naar inhoud

Chapito

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Chapito

  1. Het heeft de probleem deels opgelost. De PC kan nu ongeveer 10 a 15 minuten aanstaan inplaats van 3/4 minuten. Zou het aan mijn videokaart liggen ?
  2. Bedankt!! Ben echt sprakeloos............ Hij valt niet meer uit als ik hem opstart. Mijn reden was alleen om de RGB lichten van de moederbord zichtbaar te laten dus alleen voor decoratie. Nu werkt die wel alleen hij staat ongeveer 5 minuten aan. Dus ik zal nog een update plaatsen of de probleem compleet is opgelost!
  3. De computer start op maar geeft geen beeld, de ventilators, lichten etc. staan dan aan zonder problemen. Dat bedoel ik .
  4. https://pcpartpicker.com/list/dXcf9G lijst van mijn onderdelen
  5. Beste Hardware specialisten Ik onlangs mijn tweede gaming-build gebouwd, waar ik alleen een 1 x 8 GB RAM-stick en een GPU uit mijn oude build heb meegenomen naar mijn nieuwe build . Alle andere componenten heb ik nieuw van ''Azerty.nl'' gehaald . Nadat ik alles in elkaar had gezet werkte alles goed voor ongeveer 1 maand. Opeens viel mijn computer regelmatig uit tijdens het gamen. En afgelopen week is het een beetje erger worden. Dit is wat er gebeurt als ik mijn PC opstart: *Drukt op de knop* ''Computer gaat aan'' Wacht 3 seconden ''Computer valt uit'' Wacht 3 seconden ''Computer start normaal'' Daarna kan ik inloggen en wat dingen doen, maar na 3/4 minuten wordt mijn scherm zwart en blijft mijn pc wel draaien. De aan / uit-knop werkt niet, dus ik moet hem afsluiten met de aan / uit-schakelaar. Wat heb ik al geprobeerd? - Een betere voeding gehaald van 550 W naar 750 W - Nieuwe Thermopasta op mijn CPU gedaan - Mijn computer uit elkaar gehaald en opnieuw in elkaar gezet (en alle kabels netjes gesorteerd) - ''Snel Opstarten'' uitgeschakeld in de instellingen - ''Windows Diagnostische Test uitgevoerd, uit dat resultaat blijkt dat er niks fout is Wat denk ik dat het is? De RAM, want als ik de 2 x 8 GB verwijder, start de pc op (zonder scherm natuurlijk). En valt die niet uit op het begin. Is het omdat ik de 2 RAM-sticks apart heb gekocht? Is het omdat mijn RAM-slots defect zijn? Of zijn mijn RAM-sticks dood. Mijn build CPU = Amd Ryzen 5 2600 Videokaart = Asus RX 570 4G RAM = 2 x 8 GB G.Skill DDR4-3000 (Ik heb ze allebij apart gehaald) Moederbord = Asus Prime X470-Pro PSU = Corsair 750 W Gold Certified RM Series CASE = Corsair Carbide 275R TG https://imgur.com/a/LKotTBU (Fotos van de binnekant) Heel erg bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.