Ga naar inhoud

divinci

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

divinci's prestaties

  1. Als het zover is zal ik jullie zeker terug contacteren. Bedankt.
  2. Heb vandaag mijn pc teruggekregen. Kostprijs : 30 euro. Thuisgekomen heb ik ervaren dat mijn probleem nog steeds identiek was. Nog steeds dezelfde popup, geen systeemherstel mogelijk en herstelpunt maken onmogellijk. Winkel daarover gecontacteerd. Heb mijn 30 euro teruggekregen. Maar volgens hen was de Win7 versie wel degelijk legitiem. Zit dus nog steeds met hetzelfde probleem. Zal jammer genoeg toch nog verplicht zijn om de Win7 opnieuw te installeren.
  3. Heb ik hem gevraagd maar hij had de cd niet nodig. Zal volgende week het resultaat laten weten.
  4. Dat klopt, ik heb een cd van originele windows.
  5. Ik veronderstel dat ik enkel voor de nieuwe harde schijf heb betaald. Heb nu de pc daarnet teruggebracht naar deze pc winkel. Volgende week weet ik hopelijk meer. Voor de duidelijkheid, deze pc is niet origineel gekocht in deze winkel
  6. Van de windows versie die origineel op mijn pc stond heb ik de DVD met bijhorende product code. OEM System builder pack. Wel met een andere structuur als product code dan de nu geinstalleerde. Mijn pc is niet zelf gebouwd of samengesteld. Bij mijn aankoop was Windows 7 en Office 2010 al geinstalleerd. Later heb ik een nieuwere versie van Office geinstalleerd. Na problemen heeft de pc winkel mijn harde schijf vervangen. Is het mogelijik om de huidige product code van mijn windows 7 versie te wijzigen in die van de originele versie ? Heb het geprobeerd maar ik kan 'SLUI EXE' niet openen.
  7. Maar mijn windows versie was sowieso legitiem.
  8. Ik vind dat toch raar want ik krijg wel degelijk de melding dat mijn Windows geen legitieme versie is.
  9. Hierbij de gevraagde bestanden. ckfiles.txt FRST.txt Addition.txt
  10. Ik werk met Windows 7, maar sinds kort krijg ik steeds een popup met de melding : Op deze computer wordt geen legitieme versie van Windows uitgevoerd Ik heb reeds op internet allerlei informatie gevonden om dit op te lossen maar totnogtoe is me dat nog niet gelukt. Ik heb wel degelijk een officiele versie van Win7, maar sinds ik mijn pc een keertje bij een pc winkel heb binnengebracht voor reparatie staat er een andere versie op met een produktcode met 'OEM'. Volgens mij heeft dat met het probleem te maken. Maar hoe los ik dat op ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.