Ga naar inhoud

toetske

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door toetske

  1. Heb alles uitgevoerd zoals beschreven...maar GEEN geluid... Ik zal dus moeten aanvaarden dat, tot voor kort er WEL en dus nu GEEN email geluid zal zijn. Mijn eigen kennende zal vroeg of laat beginnen kriebelen en begin ik weer te zoeken... Wat ik wel heb ontdekt: een PChelpforum dat niet vies is om te zoeken. Vraag en antwoord werden met tekst, schermen, info en vooral geduld begeleid. Bedankt. Toeske.
  2. Indien geluid: dan is het maar zo, ik vind ook dat dit niet opweegt t.o.v. een herinstallatie van Windows. Ik ga het volgende doen: 1. Mail verwijderen en opnieuw installeren ( volgens beschrijving vroeger vermeld). Lijkt die beschrijving OK ? 2. Instellingen van Mail en Windows invullen of bijwerken. Ik laat weten of dit iets bijbrengt. Alleszins bedankt.
  3. Ok, ik stond op het punt om Mail onderhanden te nemen zoals vermeld...ik wacht nog even... Ik denk dat U een herinstallatie van Windows suggereerde en niet van Mail. Omdat mijn laptop en Windows volgens mijn ondervinding zonder problemen draaien schrikt dit mij wat af.
  4. Op mijn vier computers en/of laptops werk ik met een legale Windows. Twee waar ik gewoon de diverse updates heb gevolgd. De andere waar ik van Windows 7 ben overgeschakeld naar Windows 10. Op 3 computers werk ik met Mail en Webmail...met geluid... Hier bijgevoegd de URL, die hopelijk correct kan worden geopend en gelezen. Weet niet of de inhoud overeenstemt met jullie ondervinding. Het is hier dat ik enkele schermen niet terugvind in mijn instellingen. https://www.tenforums.com/tutorials/23382-turn-off-notifications-mail-app-windows-10-a.html
  5. Hello porrelaar, Bedankt voor de dubbele toelichting URL en Mail. Mail: gebruikt sinds de start van Windows 10 en de instellingen staan zoals je hebt aangegeven en geluid werkte normaal tot enkele weken geleden. In feite gebruik ik voornamelijk Webmail. Mail staat ook open omdat het email geluid enkel bij Mail wordt gegeven. Het probleem zou waarschijnlijk na een Windows update kunnen veroorzaakt zijn. Moet ook nog kwijt dat ik, in Mail, van in de beginne problemen had met de toegevoegde mappen waarvan de inhoud steeds verdween, hetgeen niet het geval is bij webmail. Ik veronderstel dat het probleem mogelijk door enkele wijzigingen in de instellingen van Windows zou kunnen worden veroorzaakt...of...door Mail. Dat is de reden waarom ik in een vorige bijlage (hopelijk is die wel doorgekomen en heb ik daar geen fout gemaakt) suggereerde om Mail te verwijderen en te herinstalleren. De URL heb ik op Google gevonden en probeer ik straks door te sturen. Ik kan in die URL de meeste instellingen terugvinden. Maar enkele kan ik niet lokaliseren omdat mijn Nederlandstalige , Windows niet altijd overeenstemt met de Engelse versie (denk ik) hopelijk kunnen jullie me daar bij helpen. Passer en porrelaar bedankt voor jullie geduld hulp.
  6. In feite ontbrak in mijn antwoord "Windows live mail" dat ik 15 jaar heb gebruikt. Het was een antwoord op het jouw Outlook klik op "deze pagina". Mijn bijlage over verwijderen en opnieuw installeren van Mail is toch doorgekomen ? Het tweede deel dat een URL betrof is nooit niet verstuurd omdat ik niet vind hoe dat in pchulpforum moet uitgevoerd worden. Excuus als mijn antwoorden verwarrend overkomen.
  7. Sorry. Ja,ik wil hem hier plaatsen Ik kan ook een printscreen van de enkele schermen waar ik een vraag over heb.
  8. Ik kan eveneens een print screen, van de enkele afbeeldingen waar ik v raag
  9. Ja, die hier bijvoegen. Ik heb op "andere media invoegen" geklikt en "afbeelding invoeren vanaf url"... Het is dus tekst en beelden.
  10. Passer bedankt. Ik heb wel een 15-tal jaren zonder problemen op mijn computers gebruikt en maar helemaal verschillend van Mail. Trouwens in Windows 10 lukt het installeren niet en is ook niet meer te downloaden. Ik ga mogelijk starten met deze bijlage uit te voeren en vervolgens de instellingen uit bijgevoegde url aanpassen in Windows. Mijn probleem is wel dat ik een paar opgegeven schermen niet helemaal terugvind... Heb de ganse zaak al eens doorgenomen...maar niet uitgevoerd. Mogelijk kunnen jullie mij helpen om aan te geven waar in "instellingen" ik bepaalde schermen vind. Sorry, het lukt mij niet om de url door te sturen. Het was een link naar een ander forum.
  11. Ja, het geluid dat ik heb ingesteld. Heb ook al een reset van Mail gedaan. De emails komen binnen en het aantal wordt aangeduid maar dus heen geluid. Naast Mail van Windows 10 werk ik voornamelijk met de webmail (Telenet). Maar het geluid komt normaal langs Mail. Weet ook niet of één van de mogelijke oplossingen, die ik in Google vond maar nog niet uitvoerde: Mail verwijderen en de app opnieuw installeren. In de instellingen van Windows waren ook diverse zaken aan te passen. Hier waren enkele punten niet helemaal duidelijk waardoor ik dit nog niet heb gevolgd.
  12. Ja, zo staat het aangevinkt met mijn persoonlijk geluid.
  13. Eerste contact met het forum...ken dus nog de "weg" niet en mogelijk bestaat een oplossing over mijn hier al. Windows 10 Mail. Sinds enkele weken wordt een binnenkomende email niet meer begeleid door het bijhorende geluid. Ik denk dat zowel de instellingen in Mail als in geluid correct zijn. Heb al diverse oplossingen bekeken gegoogeld en bekeken, vooraleer uit te voeren probeer ik eerst het forum
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.