Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

lei2

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over lei2

  • Titel
    Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Het lukt mij niet om Windows 10-schijfbestand (iso-bestand) te downloaden op een USB van 32 gb, MS- DOS(FAT32). Het windows bestand is 5,29 gb. Ik krijg elke keer een melding dat het bestand te groot is. "het onderdeel 'Win10_1909_Dutch_x64.iso' kan niet worden gekopieerd, omdat het te groot is voor de structuur van het volume". Dit zijn de benodigdheden volgens Apple Support: Het toetsenbord en het trackpad of de muis die je bij de Mac hebt ontvangen. (als je deze niet hebt, gebruik je een USB-toetsenbord en -muis). Een lege externe USB 2-schijf van ten minste 16 GB die is geformatteerd met de MS-DOS-structuur (FAT). Je formatteert een externe USB-schijf met de MS-DOS-structuur (FAT) met behulp van Schijfhulpprogramma (in /Apps/Hulpprogramma's). Kies in Schijfhulpprogramma 'Weergave' > 'Toon alle apparaten', selecteer de USB-schijf in de navigatiekolom en klik vervolgens op 'Wis' in de knoppenbalk. Voer in het dialoogvenster een naam voor de schijf in, kies 'MS-DOS (FAT)' uit het venstermenu 'Structuur', kies 'MBR (hoofdopstartrecord)' uit het venstermenu 'Indeling' en klik vervolgens op 'Wis'. Een volledige 64-bits versie van Windows 10 als schijfkopie (ISO-bestand) of op een ander installatiemedium. Je kunt een schijfkopie van Windows 10 (ISO-bestand) downloaden van Microsoft. Voldoende vrije opslagruimte op de opstartschijf. Zie het Apple Support-artikel Windows 10 installeren op een Mac met Boot Camp-assistent om na te gaan hoeveel vrije schijfruimte je nodig hebt. En mijn laptop en usb stick voldoen aan de eisen. Kan iemand mij helpen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...