Ga naar inhoud

Doma

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Doma's prestaties

  1. Alvast bedankt, Kan ik de tegel verwijderen zonder problemen en dan skype zelf downloaden?
  2. Ik gebruik skype via het startscherm van win8
  3. Als ik opgebeld word via Skype krijg ik een zeer kort en te stil signaal. Als ik dus niet bezig ben op de PC hoor ik het niet. Ik slaag er niet in om het belgeluid voor Skype aan te passen. Kan ik een ander langer durend geluid instellen? Met dank.
  4. Ik dank je voor je geduld en advies. Er zal inderdaad geen andere oplossing zijn. Dank en nog veel succes met je adviezen
  5. Hello, ik ben naar dat artikel geweest en uitgevoerd wat er gevraagd werd: automatisch configuren van verbinding. Resultaat: ongewijzigd. Voor beide verbinding krijg ik een IP adres, maar geraak niet op internet.
  6. Beste, Ik zie indeerdaad internetopties staan en heb daar via "Verbindingen" nog eens de procedure van installeren van een netwerk doorlopen. Maar zonder resultaat. Op een bepaald ogenblik kreeg ik een pop-up met de melding dat er mogelijk geen draadloze verbinding kon gemaakt worden met deze PC. Ik word verwezen naar art 871122 van de Microsoft Knowlegde Base. Ik moet nu weg, maar kijk er deze avond nog eens naar. Bedankt in elk geval voor de moeite.
  7. Beste, ik heb dat gedaan, maar zonder resultaat. Ik heb firewall ingeschakeld staan, maar heb ook al geprobeerd door dat uit te schakelen, maar tevergeefs. Ik heb ook AVG uitgeschakeld zonder gunstig resultaat. Ik denk er stilletjes aan om er mee te stoppen hoor, zie jij nog een oplossing? Groetjes
  8. Ik heb al een paar berichten gestuurd om te melden dat er na de download en de installatie geen verandering is . De twee verbindingen krijgen een ip adres, maar geen verbinding met internet.
  9. Hello, Na diverse pogingen kwam ik uiteindelijk tot het downloaden van DriverMax en via deze heb ik een versie van 3.3.20.1 van 16/02/2006 geïnstalleerd. Als ik ga kijken naar apparaatbeheer staat er wel FEC W-Client Cardbus 11.g. Bij de eigenschappen staat "Hausgemacht" ??? Groeten
  10. De versie Prism802.11g wireless adapter is de volgende: Globespan Virata 5/12/2003 : 2.1.14.2 Ik hen geprobeerd wat je vroeg, maar slaagde er niet in de file te downloaden. Ik zie welke file het is, maar als ik downloaden klik, gaat het naar een andere scherm en krijg ik geen download op mijn PC Hoe weet ik niet juist, maar ik kwam tenslotte op een driverscan 'Sleuth" terecht, en die heb ik dan eens laten scannen. Na de scan werd voorgesteld vijf packages met in totaal 17 drivers te downloaden na registratie (dit heb ik niet gedaan) In de lijst van de op mijn PC aanwezige drivers stond de Prism802.11g, maar deze stond niet bij de te vervangen drivers.
  11. Ja, nu gelukt. Ik heb alles uitgepakt en dan krijg ik twee mappen: x64 en x86. Ik heb Winsetup gedaan van x86. en kreeg de melding dat het geïnstalleerd was.
  12. Sorry, maar ik ben er niet in geslaagd de download uit te voeren. Ik kom telkens op de site terecht van Soft32, maar de download stuurt me telkens naar de site van Arena. De VT6105 Rhine III Fast Ethernet Adapter wordt niet gedownload. Het ligt wellicht aan mij, want ik ben maar een autodidact. Ik gebruik inderdaad Windows Firewall. Ik heb deze namiddag ook eens een netwerkbrug gemaakt tussen Lan en Draadloos, maar ook dat gaf geen oplossing.
  13. Ik heb dat gedaan, maar na lang zoeken krijg ik de melding dat er geen betere ... kan gevonden worden. Nog een paar schermafbeeldingen ter info. Is het niet hopeloos?
  14. Goede morgen. Ik heb de netwerkkaart geactiveerd en de router aangesloten maar ik krijg geen verbinding met internet. Ik zie wel de melding dat er via Lan verbinding zou zijn maar toch kom ik niet op internet. Ik voeg hierbij een paar schermafbeeldingen die misschien verduidelijkend zijn. ps. het icoontje in mijn vorig bericht is er buiten mijn wil opgekomen hoor.
  15. Beste, Het type XG-2000 Worden weergegeven: 1: 1394 - netwerkkaart - 2:Prism802.11g Wireless Adapter -3: Via VT6105 RhineIII Fast Ethernet Adapter. Nu de router niet aangesloten is, staat er een rood kruisje over de nr. 2.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.