Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Lukas Dethmers

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Bij deze een geluids opname van het geluid. Opname pc getik.m4a
 2. Dankjewel, maar dat is niet het geluid bij de eerst volgende keer dat ik mijn pc koud opstart neem ik het op! Want hij maakt alleen een tikkend geluid als hij een tijdje niet heeft aan gestaan alsnik hem opnieuw opstart of uit en aan zet dan hoor ik het namelijk niet
 3. Hierbij de foto's van mijn schijf(en) ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen Alvast bedankt
 4. Ik heb een ssd en een hdd. Mijn windows draait op mijn ssd. Ik heb een keer mijn hdd eruit gehaald en toen mijn pc opgestart, toen kwam er geen tikkend geluid uit dus ik denk dat het wel uit mijn hdd komt. Is dan de beste manier om dit te fixen een nieuwe kopen?
 5. Hoi, ik heb mijn pc iets meer dan 1 jaar geleden gekocht en er komt nu al een tikkend geluid uit mijn pc. Ik heb al dingen geupgrade zoals een nieuwe ram stick een ssd en een video kaart. Het tikkend geluid gebeurt alleen bij het opstarten als mn pc een beetje warm is stopt het. Het is een toshiba hdd 1tb Ik hoop dat iemand weet wat er aan de hamd is Gr Lukas
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.