Ga naar inhoud

dijkstraf

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

dijkstraf's prestaties

  1. Ik heb onlangs IE8 geinstalleerd. Sindsdien is mijn favorietenlijst leeg, de balk naast favorieten is leeg, in de onderste balk op het scherm is het IE veld leeg , de RSS button is vaak grijs , naast de printer button staan alleen maar pijltjes , indien het pijltje naast het huisje wordt geactiveerd krijg ik een foutmelding en wordt IE afgesloten. Ik heb geprobeerd IE7 opnieuw te installeren wat niet is gelukt en ik heb systeemherstel geprobeerd zonder resultaat. Bovendien werken active-X bestanden niet meer en kan ik bepaalde bestanden niet meer downloaden.
  2. Ik heb onlangs ie8 geinstalleerd. Sindsdien is de bovenste balk naast favorieten leeg. Favorieten is eveneens leeg. Als ik het huisje aanklik krijg ik een foutmelding en wordt ie8 afgesloten. Tevens ontbreken er 4 icoontjes naast het printericoontje. Ook het Java-icoontje is grijs geweest. Na de laatste update is het weer oranje. Ik heb ie8 al een keer verwijderd en ie7 opnieuw geinstalleerd. Dan is de bovenste balk wel gevuld maar zodra ik een site aanklik in mijn favorieten dan gaat het weer mis en krijg hetzelfde lege beeld als bij ie8. Een en ander corrigeren via een herstelpunt mislukt, want is kennelijk niet mogelijk. Downloaden van de Free Scan enz. gaat ook al niet. Wie o wie kan mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.