Ga naar inhoud

Daxcer

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Daxcer's prestaties

  1. Sorry druk gehad. laptop is nog 2x terug gemoeten naar de IT afdeling. krijgen het wachtwoord maar niet verwijderd. uiteindelijk zijn ze zo fijn geweest om er Windows 10 op te plaatsen 👍 eind goed al goed.
  2. Ik heb zelf een oudere laptop met Windows 7 op deze is na een paar maanden geupgraded naar hogere versie. Nu als ik die code ingeef , wat op de sticker staat die op de laptop hangt, bij Windows site om een installatie programma te downloaden op usb zegt hij telkens dat de code inactief is. Dit komt waarschijnlijk door de upgrade ? Ben zeker niet op zoek naar iets illigaal ofzo en nog minder naar de info van de laptop 😉 Kan ik alsnog iets met die oudere code doen ? Helaas start Die laptop niet meer op 😣
  3. hallo iedereen, ik heb onlangs een gratis laptop kunnen krijgen van mijn zus hare werkgever. Die worden afgedankt voor nieuwe toestellen maar gaat nog perfect bruikbaar zijn voor mij. het gaat om een hp6570b Probook met I5 Echter staat hier windows 7 op en zowat alles is beveiligd door de administrator en kan nergens maar ook iets veranderen of mijn eigen account aanmaken. Had de laptop graag geüpdatet naar windows 10 maar is daar ergens een mogelijkheid dat ik dit zelf kan ? kan ik überhaupt die administrator omzeilen en via internet een geldige windows 10 erop zetten . Alvast bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.