Ga naar inhoud

oli4

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door oli4

  1. Ok, Ik ga er geen kosten meer aan doen maar als reservelaptop kan ik er nog wel mee leven. Alleszins bedankt voor de hulp
  2. Ok, ik had wat hoop gekregen omdat ik een verbetering merk maar onterecht dus . De muis is trouwens bedraad.
  3. Ongeveer 4 maand geleden denk ik. De laptop heeft daarvan wel lange tijd stilgelegen omdat ik inmiddels een andere heb. Ik moet wel zeggen dat het probleem ondertussen al verbeterd lijkt. In het begin was het echt constant, nu meer sporadisch.
  4. Hallo, Enige tijd geleden heb ik cola zero gemorst op mijn toetsenbord. De laptop (Medion MD96500) werkt nog zij het dat mijn touchpad muis oncontroleerbare bewegingen maakt. Dit is echter niet constant, het komt en het gaat. Ook wanneer ik een USB muis aansluit werkt deze meestal zoals het hoort, hoewel deze ook na enige tijd onbruikbaar wordt. Het laserlicht knippert daarbij of gaat volledig uit. Ik vermoed nu dat het een voedingsprobleem is want wanneer ik op batterij overschakel en terug op netstroom werkt alles onmiddellijk zoals het hoort Kan ik dit nog zelf herstellen of niet? Alvast bedankt
  5. Hallo, Ik heb als browser firefox en krijg in youtube steeds de melding: javascript-toepassing Error: document.body is null Als ik op ok klik wordt het filmpje echter wel afgespeeld, het is gewoon irritant dat dit steeds opduikt. Iemand raad?
  6. Bedankt voor de vlugge reactie. Nog juist een (misschien dom) vraagje, bedoel je met een specifieke oem versie een cd die specifiek is voor dat type laptop van die producent, of een om het even welke cd van om het even welk type/merk?
  7. Hallo, Ik heb windows xp pro opnieuw geïnstalleerd op een Fujitsu Siemens Amilo Pro v 2000, zij het met een gedownloade versie aangezien ik de cd-rom niet meer terug vindt (Ik weet overigens niet of er uberhaupt wel een cd-rom bij werd geleverd) Ik heb uiteraard wel een geldige serial voor xp pro (sticker onderaan de laptop). Bij installatie werd ik tot mijn verbazing niet eens naar een serial gevraagd, waarna ik de serial veranderd heb volgens deze wijze: Da Freaky's site - Serial Windows XP veranderen Ik dacht succesvol, maar nu krijg ik alsnog melding van windows genuine advantage. Iemand enig idee hoe ik alsnog updates kan verkrijgen, los van de mogelijkheid alles opnieuw te moeten installeren met een geldig exemplaar waar ik niet onmiddellijk kan aan geraken?
  8. Bij draadloze netwerkverbinding staat er beveiligd draadloos netwerk (WPA2)
  9. De router is van eminent, type: EM4450. Ik weet niet echt wat je bedoelt met welk draadloos netwerk. In apparaatbeheer staat er bij netwerkadapters: - 1394-netwerkkaart - Intel® Pro/Wireless 2200 BG Network connection - Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC Het is wel zo dat ik van de router zelf software heb, maar die heb ik nooit geïnstalleerd omdat de computer het netwerk zelf vond.
  10. Ik merk inderdaad wel verbetering nu, de duur van de lag is verminderd (voorheen zo'n 20 seconden, nu slechts een paar seconden) en het treedt ook minder frequent op. Indien er een mogelijkheid zou bestaan om het volledig te reduceren zou ik dat wel nog willen proberen. Alvast al bedankt.
  11. Ik veronderstel dat ik de installatie moet volgen voor SP2 (ik heb SP3)? Dit heb ik gedaan, maar ik slaag er niet in verbinding te maken. Het schermpje draadloze netwerkverbinding (een ogenblik geduld. Windows maakt verbinding met het netwerk) valt weg na een paar minuten, zonder dat verbinding tot stand komt (firewall staat uit). Ik heb ook de wijze geprobeerd voor SP1, zonder resultaat. Na de het uitvinken van draadloos netwerk automatisch configureren en wzc uit te schakelen, kreeg ik bij beschikbare draadloze netwerken volgende melding: De draadloze netwerkverbinding kan niet worden geconfigureerd. Als u een ander programma hebt ingeschakeld om deze draadloze verbinding te beheren, dient u deze software te gebruiken. Als u wilt dat Windows deze draadloze verbinding configureert, dient u de service wzc te starten. Verder als ik probeerde om een netwerk handmatig in te stellen, kreeg ik volgende foutmelding: Afhankelijk van de software voor draadloze netwerken die op deze computer wordt uitgevoerd, werkt de wizard Draadloos netwerk instellen mogelijk niet. Raadpleeg voor meer informatie artikel 871122 in de Microsoft Knowledge Base op website microsoft.com. Over het type netwerkkaart en eventuele drivers op mijn computer heb ik geen idee. Indien het merk en type van de computer kan helpen, het is een medion MD 96500.
  12. Hallo, Het probleem is het volgende: mijn draadloos netwerk verliest regelmatig aan verbinding, dat zich uit in lag. Ondertussen ben ik te weten gekomen dat dit veroorzaakt wordt door wireless zero configuration (wzc), een service die ervoor zorgt dat op geregelde tijdstippen automatisch naar nieuwe netwerken wordt gezocht. Blijkbaar valt dit op te lossen in xp door de service uit te schakelen nadat verbinding is gemaakt. Dit werkt echter niet bij mij: na het uitschakelen verlies ik na een paar minuten de verbinding, waarna ik de service opnieuw moet opstarten om verbinding te kunnen maken. Een andere oplossing zou erin kunnen bestaan om het tijdsinterval waarbinnen wzc op zoek gaat naar nieuwe netwerken te verlengen van een aantal minuten tot pakweg een aantal uren, ik weet enkel niet hoe.
  13. Het probleem is opgelost door de harde schijf te formateren via een andere computer. Toch bedankt voor de reacties
  14. Vanaf de cd-rom bij opstart. Nadat windows vraagt om de computer te heropstarten om de eigenlijke installatie te beginnen, valt hij steeds uit.
  15. Ik zit met het volgende probleem: mijn laptop (MD 96500) is een drietal dagen geleden geinfecteerd geraakt met een trojaan in het werkgeheugen. Dit meldt nod32 bij het opstarten van de laptop, evenals dat opschonen niet mogelijk is. De computer start normaal op, alles werkt nog maar na korte tijd verschijnt een blauw scherm met de melding dat windows wordt afgesloten om verdere schade te vermijden. Om dit op te lossen zou ik de harde schijf wensen te formateren door windows te herinstalleren via de cd-rom, maar tijdens de installatie valt de computer steeds uit (Nadat windows de pc voor de eerste maal zelf uitschakelt). Het formateren lukt dus niet. Iemand enig idee hoe dit te verhelpen? Dank bij voorbaat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.