Ga naar inhoud

stef gheysen

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door stef gheysen

  1. beste @stegisoft Ik heb dit net even getest. En dit blijkt inderdaad goed te doen wat het moet doen! Ik had deze tekst precies eerder al gevonden maar toch niet goed gelezen wat ik u precies moest doen. Mag ik u van harte bedanken om mij te helpen.
  2. Beste ik heb een eigen bezoekersregistratie software, draaiende op het internet. Tijdens het registreren krijgt de bezoeker enkele instructies te zien. Dit kunnen eenvoudige pdf documenten zijn. maar dit kunnen ook Filmpjes zijn gemaakt op maat en op youtube geplaatst. Vroeger werd bij het openen van de instructie het filmpje automatisch gestart. Nu niet meer... Bij een kennis van mij hebben we dit ook geprobeerd en daar start het filmpje wel automatisch in chrome.. kan iemand mij verder helpen aub. Volgende instructies heb ik reeds gevonden, maar zijn volgens mij verouderd want je vindt nergens nog "media" terug... bij de site instellingen. Chrome automatisch afspelende video's blokkeren: zo doe je dat Druk op de drie puntjes rechtsboven en open de 'Instellingen'; In het menu dat verschijnt selecteer je 'Site-instellingen'; Scroll naar beneden en kies 'Media' en vervolgens 'Automatisch afspelen'; Standaard mogen alle sites automatisch video's afspelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.