Ga naar inhoud

Jord9917

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jord9917's prestaties

  1. Het probleem is opgelost, allemaal bedankt!
  2. Beste Bucky, Ik heb je werkwijze gehanteerd in het oorspronkelijke bestand en het werkt uiteraard! Heel erg bedankt voor je hulp en je uitleg in het bestand.
  3. Bedankt voor je hulp, het werkt, maar ik begrijp vba niet en kan het dus niet aanpassen of corrigeren. Wel gaaf om te zien !
  4. Beste Bucky, hierbij Bestand Pc hulp.xlsx
  5. Beste leden, Ik heb een lijst met in kolom A allerlei namen en in de kolommen (vanaf B ) de maanden. Vervolgens wordt per naam in de kolom van de betreffende maand geregistreerd hoeveel dagen van de maand iemand aanwezig is geweest. Op een ander tabblad wil ik op basis van een keuzelijst van de maand een lijst met namen genereren van alleen de namen waarvan het aantal geregistreerde dagen in de betreffende keuze maand groter is dan nul. Graag geen vba en geen draaitabel, aangezien de gebruikers anders elke keer moeten vernieuwen en dit niet snappen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.