Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

financial68

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Bedankt voor jouw feedback @stegisoft!
  2. Hallo, in onze zoektocht naar het beveiligen van de PDF"s die wij verdelen (tegen bewerken ed) gebruikten wij tot op heden Acrobat. Nu wordt mij gevraagd om deze software in huis te halen: https://pdfanticopy.com/register.html. Deze zou merkelijk beter zijn, zelfs de beste op de markt momenteel. Iemand van jullie die hier ervaring mee heeft? Is deze werkelijk zo veel beter? Is deze de beste op de markt? Zijn er (nog) betere alternatieven voor handen? Andere tips?... Bedankt alvast
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.