Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Rais88

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ik heb al een tijdje problemen met mijn laptop. Als ik ergens op druk, selecteert hij alles. (bv. in excel druk ik op de 10de plaats op een vakje en ... hij selecteert alle vakken van 1 tot 10.) Ik heb van een hersteldienst gehoord dat het door plaktoetsen komt. Die ene meneer zal een nieuw toetsenbord installeren als hij die binnengekregen heeft. Maar sinds zondag geweest verbind ik mijn externe dvd-speler aan mijn laptop. En als ik een dvd in de dvd-speler steek, verbind hij hem met de dvd-speler, maar als mijn laptop even normaal doet, opent hij onmiddelijk de dvd. (scherm waarin de dvd afspeelt) en als mijn laptop moeilijk doet (alles selecteert,...) sluit de dvd hem gewoon aan, aan de dvd-speler en moet ik hem zelf openen (dvd op scherm zien) Ligt dat aan de plaktoetsen of is de dvd-speler kapot? Met vriendelijke groeten, Raissa
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.