Ga naar inhoud

dvd

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

dvd's prestaties

  1. dvd

    sata naar usb

    Het probleem is ondertussen gevonden.blijkbaar moet je eerst de schijf format en windows terug installeren met wintousb ( met de connector) daarna start de schijf wel op,idd de aanpassingen moeten eerst in de bios worden doorgevoerd zoals UEFI/Legacy mode anders start de schijf toch niet op.bij deze mag hier een slotje op.toch bedankt voor de hulp en reacties.
  2. dvd

    sata naar usb

    Orico - USB 3.0 naar SATA HDD en SSD Adapter Kabel Converter - 2.5 en 3.5 inch SATA schijven - 5Gbps, SATA I, II en III als de laptop aanstaat en ik steek de hdd in met de usb dan zie ik het meteen in windows 10,dat is het probleem ook niet . het probleem is als ik wil opstarten met deze schijf dan lukt het niet ( zoals ik normaal opstart met de hdd in de laptop ) tijdens het opstarten geeft hij een foutmelding maar kan het niet zien omdat het te snel weg is.geprobeerd met de schijf in de laptop op te starten en dit gaat goed zoals normaal.alleen wil hij niet booten terwijl hij op de usb is aangesloten.
  3. dvd

    sata naar usb

    bij de connector zit een voeding inbegrepen.die heb ik ook aangesloten gehad omdat ik dacht dat de schijf misschien te weinig stroom krijgt,maar dan zelfs start de schijf niet op.als ik de schijf terug in de laptop aansluit start hij wel op.
  4. dvd

    sata naar usb

    ik heb dit ook geprobeerd met de voeding aangesloten 12V.dus je denkt dat het daar aan kan liggen?
  5. dvd

    sata naar usb

    er zit 1 usb connector op die adaptor ( aparte aansluiting voor de voeding ) deze sluit ik aan aan de zijkant van de laptop.
  6. dvd

    sata naar usb

    hallo, ik ben pas nieuw hier op dit forum. ik heb me een sata naar usb connector gekocht,vraag is als ik een oude sata hdd wil opstarten via deze connector start windows niet door/foutcode? ook al zet ik de juiste boot volgorde aan in de bios. bedankt voor de hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.