Ga naar inhoud

HdL

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

HdL's prestaties

  1. Hoi, Philiep, Inderdaad een type foutje m.b.t. kleur: 80, 80, 104 In de bijlage het psd bestand, denk dat dat het gemakkelijkste is om alle info uit te halen. Nogmaals dank Philiep. Groeten Henk de Lange briefpapier 20200205 met watermerk.psd
  2. Hoi dotchiejack, Hartelijk dank voor je snelle reactie. Helaas lukt het mij niet om het toch voor elkaar te krijgen. In de bijlage het voorbeeld (iets te klein getypt kwam ik achter, maar denk dat het verschil zeer zichtbaar is.) De apostrof moet op de normale manier blijven staan, dus é, terwijl de e wel 15 graden naar links moet kantelen. Mocht jij in de gelegenheid zijn om het helemaal klaar te maken zal dat super zijn: Noé Adviesbureau Installatie Techniek Trebuchet MS; Bold; 25 pt; R 80, G 80, B 55 en dan de e 15 graden naar links en de apostrof normaal erboven (dus die niet gekanteld) Alvast bedankt.
  3. Hallo, Ik heb in mijn bedrijfsnaam Noé Adviesbureau Installatie Techniek de eerste letter e iets naar achteren gekanteld, zoals google dat ook heeft. Ooit door iemand zo gemaakt. Door wijziging btw nummer (eis belastingdienst) moet ik mijn briefpapier met logo en watermerk wijzigen. Als ik mijn briefpapier / logo maak, kan ik deze letter niet kantelen, zonder dat het een ontzettend kwaliteitsverlies oplevert met printen naar pdf. Kopiëren naar andere laag of vanuit een ander bestand halen en deze letter dan kantelen; zelfde probleem; de letter wordt wazig bij printen. alle andere letters blijven scherp, ook als ik die uit een andere laag/bestand haal. Er gebeurt dus echt iets bij het kantelen. Ik heb het nu maar recht gemaakt zodat ik even verder kan, maar dat is tijdelijk. Wie kan mij helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.