Ga naar inhoud

Davidian152

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Davidian152's prestaties

  1. Hallo, ik wil m.b.v. een knop die een koppeling heeft naar een bestand dat op de Sharepointomgeving staat openen. Maar ik krijg een leeg scherm te zien. Iemand een idee hoe dit te verhelpen?
  2. Hallo, ik wil graag dat er automatisch een serienummer wordt aangevuld o.b.v. volgend format: YY-0001 enz. Deze moet in de eerste gevulde cal van de eerst gevulde rij komen te staan. Ik heb het nu voor elkaar dat daar met behulp van een userform automatisch data kan worden ingevuld in kolom B, C, D en E. Nu wil ik dat als daar data komt te staan, er dan automatisch een serienummer wordt ingevuld. Dat zal dan inhouden dat je deze eenmalig moet aangeven in de eerste cel van de eerste gevulde rij om het te laten werken in opvolgende rijen. Maar weet iemand hoe je dat kan doen in VBA? Of met een formule? Mag ook. Het bestand ziet er uit zoals in de bijlage te zien is. 8d-Registratielijst_2020_R.01.xlsm
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.