Ga naar inhoud

Amanita

Lid
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Amanita's prestaties

 1. Enkele bestanden stonden 2x op GoogleDrive. De dubbele heb ik verwijderd. Nu nog voor 1 bestand en 1 map een foutmelding. Daar kan ik mee leven☺️ Dus: probleem opgelost! Nogmaals dank.
 2. Het is klaar!!! En het werkt. Er komt wel een waarschuwing dat er enkele fouten zijn opgetreden. Die lijst bevat 19 bestanden en 1 map die niet konden worden gesynchroniseerd. De bestanden staan gewoon in verkenner, de map verwijderde ik tijdens het proces omdat deze per abuis 2 x werd meegenomen. Tips om die foutmeldingen weg te krijgen werken niet. O.a. opnieuw installeren, maar dat lijkt me echt geen optie😀. Heb je nog tips hoe ik bestanden in die lijst kan verwijderen? Het is niet heel erg maar liefst wil ik geen fouten meer zien. Zo niet, dan kan er een slotje op mijn vraag.
 3. Dank voor het geduld en de hulp👋!
 4. Het totaal aantal gebruikte GB's op mijn laptop voor de 3 mappen komt wel overeen met de gebruikte ruimte in GoogleDrive. Dan zou het toch moeten kloppen?
 5. 1. Ik heb 3 mappen gekozen om te syncen: Desktop, Mijn Afbeeldingen en Mijn Documenten. Kunnen er dan ook systeembestanden worden meegenomen...? Het vermelde aantal bestanden lijkt me inderdaad nogal veel. 2. Bij One Drive(Windows) zie ik groene vinkjes, bij Google Drive niet. 3. Beide geprobeerd. Kreeg steeds de melding dat het programma al aanwezig was. Blijkbaar stond alles toch goed maar had ik niet door dat rechtsonder het wat flauwtjes bewegende icoon van Google Drive aangaf dat synchronisatie nog steeds liep!! 4. Misschien het beste maar afwachten of het toch goedkomt. Inmiddels zoveel uitgeprobeerd 🙄, pffff.
 6. Oeps....hierboven in de eerste zin bedoel ik natuurlijk "synchroniseren" i.p.v. "üploaden".
 7. Gelukt! Het uploaden van de (vele duizenden) bestanden gaat heel erg langzaam. Rechtsonder bij het Google icoon zie ik wel hoeveel er nog moeten en welke zojuist zijn behandeld. Op Google Drive zie ik alle mappen en bestanden staan (net als voorheen) maar hoe zie ik wat inderdaad al gesynchroniseerd is. Laatst gemaakte wijzigingen op mijn pc zie ik nog niet aangepast op Google Drive. Misschien een wat domme vraag🙃 , ben de grip even kwijt, doordat synchroniseren zo lang duurt. Het lijkt alsof alles opnieuw wordt geüpload. Verbinding is goed.
 8. Op de Google Drive site kan ik rechtsboven bij het tandwiel naast mijn account o.a. kiezen "Backup en Sync voor Windows installeren". Zou ik dat misschien moeten doen?
 9. Synchronisatie stond aan. Heb het nog een keer uit- en weer aangezet. Helpt niet. Als ik r.o. op het pictogram van GoogleDrive (er staat niet: Google Drive voor Desktop) klik en dan nogmaals op het Google icoon kom ik op de site van Google/My Drive. etc. Mijn gegevens staan in Computers-Mijn Laptop. Zie afbeelding.
 10. Ik weet niet of dit de juiste plek voor mijn vraag is. Dan hoor ik het graag. Als gebruiker van Google Backup en synchronisatie werd ik verzocht over te schakelen naar Google Drive voor Desktop. Dat lijkt gelukt. Als ik echter een bestand op de pc wijzig wordt het niet in Google Drive gesynchroniseerd. Als voorkeur gaf ik aan "streamen"( dus niet "spiegelen"). Wel heb ik Backup en Synchronisatie verwijderd. Had ik dat niet moeten doen misschien, omdat de programma's pas later door Google worden "samengevoegd"?
 11. Klopt, ik kreeg ook geen melding, zoals normaliter wel gebeurt. En inderdaad, iemand zou meerdere gegevens moeten hebben om in je Google account te komen. Dat denk ik ook en ga dus maar uit van een vreemde vergissing van Google......... Dank voor de informatie.
 12. Zag nu, op een eerder gemaakte screenshot, dat de inlog wel op mijn IP-adres was! Maar snap het dan nog steeds niet🤔.
 13. In mijn "Google Account-Beveiliging-Je apparaten-Apparaten beheren" zie ik een Mac pc staan. Ik heb geen Mac pc, nooit gehad en ook nooit bij iemand met een Mac ingelogd. Ik heb de aanbevolen stappen gevolgd, ben nu uitgelogd en heb mijn Google wachtwoord gewijzigd. Toch zie ik het apparaat nog steeds. Kan ik dat apparaat niet verwijderen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...