Ga naar inhoud

Marco Hekers

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Marco Hekers's prestaties

  1. Alles schijnt te werken, van mijn kant is het okee voor over en sluiten. Als ik nog wat wil proberen zal dat met een gemaakt herstelpunt zijn en een cold backup.
  2. Ik heb ze allemaal geprobeerd, geen één die werkt, behalve overnieuw installeren. Windows 10 wil mij verplichten met een outlook account in te loggen, bij de installatie al. Zo wil ik mijn pc niet gebruiken, ik wil niet iedere keer een wachtwoord of pin of ook maar iets hoeven invullen, ik wil een gewoon een lokale account. Dat kan met 8.1, Terug naar het probleem met 8.1, ik heb na herinstallatie een herstelpunt aangemaakt, voor het moment waar ik de pc-instellingen kwijt raak. En ben tot de conclusie gekomen, dat het programma, registry repair wizard, het probleem veroorzaakt. Het zou moeten werken met windows 8.1, maar ipv te herstellen, maakt dat programma er dus een potje van. Voor het programma werkt alles nog, daarna, en na herstart van de pc niet meer. Dus ipv, eventuele problemen op te lossen, worden die daarmee gecrëeerd. Weer een lesje wijzer.
  3. Ja, linksboven, waar de muis is, zie je het bureaublad, haal ik de muis daar weg, dan zie je het bureaublad en niet het lege instellingen venster.
  4. Ik kom zover als de bijgevoegde afbeelding, haal ik de muis linksboven weg, sluit het scherm zich weer, en heb ik weer 'gewoon' mijn bureaublad. Klik ik dan op pc-instellingen op de taakbalk, knippert het scherm even, maar ik kom er niet in. ScreenShot001.bmp
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.