Ga naar inhoud

Labyrint

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Top! Blij dat ik dit forum heb gevonden. Tot een volgende keer.
  2. Bedankt Abbs, ik had ook al gedacht om Avast weer te downloaden als er geen makkelijk op te volgen advies zou komen om Windows het werk te laten doen.
  3. Bedankt voor de reacties. Ik heb een Hotmail- en een Google account. Beide zijn nu onbeveiligd. Het slotje is verdwenen en daarvoor in de plaats is een waarschuwing gekomen dat de mail onbeveiligd is. Het tekentje daarbij is een O met een I of i in het midden. Maar vreemd. Aanvankelijk werkte de Windows beveiliging goed. Het viel mij onlangs op dat de mails op de nieuwe laptop niet meer beveiligd waren. Toen ik dat zag, ben ik terug gegaan naar mijn oude, zeer trage laptop. Tot mijn verrassing bleken mijn mailaccounts ook daar niet beveiligd te zijn.
  4. Bij de installatie van mijn nieuwe laptop heeft degene die me daarbij hielp geadviseerd om de Windows beveiliging te nemen i.p.v. Avast (Free) die ik op mijn oude had. Dat is op beide gebeurd en Avast is van mijn oude laptop verwijderd. Ik zie nu op beide laptops dat mijn e-mail accounts niet (meer) beveiligd zijn. Als senior heb ik weinig internet/computerervaring, maar zo te zien is de beveiliging van Windows o.k., wordt er geen actie vereist en is up to date. Wat moet ik doen om de beveiliging weer in te stellen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...