Ga naar inhoud

Patrick Wittevrongel

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Patrick Wittevrongel's prestaties

  1. Dit gaat over de fout 1004. De macro zit in mijn persoonlijke macromap. Ik kan het excel bestand dus niet posten en de macro uitvoeren. Ik kan het nog eens proberen en de macro opslaan in de desbetreffende werkmap. Als ik dezelfde foutmelding krijg kan ik de excel wel posten. Topic 11 april is nog niet afgesloten, en ja ik heb dit vergeten melden. Mea Culpa.
  2. Goedemorgen, Zie foutmelding in de screenshot.
  3. Hoi, Ik heb een macro gemaakt om een draaitabel te maken. Bij het uitvoeren van de draaitabel loop ik op volgende fout. "DisplayMemberPropertyTooltips = False" Enig idee wat er aan de hand is. Als ik andere macro's maak heb ik dat probleem niet. Alvast dank.
  4. Hoi, Ik wil een macro maken waarvan ik van niet opgemaakte data (uit een andere databron) een tabel maak. So far so good, maar de volgende keer dat ik opnieuw de data exporteer kan het zijn dat de data min of meer rijen bevat. De tabelopmaak in de macro klopt dus niet. Hoe kan ik de macro zo maken dat die telkens alle data in een tabel steekt? Alvast bedankt voor de hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.