Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Patrick Wittevrongel

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Patrick Wittevrongel

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Beste, Deze topic mag afgesloten worden.
 2. Dit gaat over de fout 1004. De macro zit in mijn persoonlijke macromap. Ik kan het excel bestand dus niet posten en de macro uitvoeren. Ik kan het nog eens proberen en de macro opslaan in de desbetreffende werkmap. Als ik dezelfde foutmelding krijg kan ik de excel wel posten. Topic 11 april is nog niet afgesloten, en ja ik heb dit vergeten melden. Mea Culpa.
 3. Goedemorgen, Zie foutmelding in de screenshot.
 4. Hoi, Ik heb een macro gemaakt om een draaitabel te maken. Bij het uitvoeren van de draaitabel loop ik op volgende fout. "DisplayMemberPropertyTooltips = False" Enig idee wat er aan de hand is. Als ik andere macro's maak heb ik dat probleem niet. Alvast dank.
 5. Hoi, Ik wil een macro maken waarvan ik van niet opgemaakte data (uit een andere databron) een tabel maak. So far so good, maar de volgende keer dat ik opnieuw de data exporteer kan het zijn dat de data min of meer rijen bevat. De tabelopmaak in de macro klopt dus niet. Hoe kan ik de macro zo maken dat die telkens alle data in een tabel steekt? Alvast bedankt voor de hulp!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...