Ga naar inhoud

rno

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

rno's prestaties

  1. Ik heb een raar probleem. Mijn pc blokkeert af en toe en start dan opnieuw op. Ik ken iemand die er al naar gekeken heeft en alles getest. soms gaat het goed en na enkele dagen krijgt hij zijn kuren en valt hij doet hij terug hetzelfde. Er is al een herinstallatie van windows 11 gedaan enkele dagen geleden maar probleem blijft. Harde schijven zijn gecontroleerd, voeding, ram geheugen enz... ik moet wel zeggen dat ik er 2x16gb ram heb ingestoken en 2gb ssd maar deze testen ok. De software is steam, flight simulator en roblox dus eigenlijk niet veel. Iemand een idee wat het hier nog kan zijn? Het is een acer nitro, gtx1660 super kaart, i7 processor, 32gb ram.
  2. ik heb een acer laptop en een hitachi cpx1 beamer. als ik de schermen dupliceer is het scherm op de beamer heel donker. Doe ik het met de instelling dat ik het laptopscherm uitzet en alleen op de beamer projecteer is het beeld wel goed. Ik heb al met een andere vga kabel geprobeerd maar dit maakt geen verschil. De beamer heeft 2 vga poorten. Enkele maanden geleden was dit dat hij dit alleen bij één poort deed, niet met de andere. Heel raar. De beamer heeft jammer genoeg geen hdmi. Een ander probleem is dat het lampje van de temperatuur en de lamp blijft flikkeren, ik weet niet of deze 2 problemen iets met elkaar te maken hebben. De luchtfilter is proper gemaakt maar geen verschil. Benieuwd wat nu de oplossing gaat zijn
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.