Ga naar inhoud

Leilina

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Leilina's prestaties

  1. Het lijkt mij ook enigszins vreemd een computer te kopen en dan een verouderde kaart uit te kiezen alleen voor SL. Ik kan me niet voorstellen dat de nieuwste kaarten niet geschikt zouden zijn voor SL. Maar ik kan me natuurlijk vergissen:). In ieder geval weer bedankt. Ik ben nog steeds aan het twijfelen, maar dat kan geen kwaad denk ik.
  2. Heb nog eens hier en daar gegoogled. Is het een goed idee om een Pc te laten bouwen en kan idat dan met die € 650,- die ik als budget heb? Dan heb ik waarschijnlijk geen grote monitor erbij. Moet ik het doen met de 19 inch die ik nu heb. Een kantenklare Pc heeft misschien als nadeel dat àls er iets aan is, je afhankelijk bent van de fabriek, of hoe noem je dat. Alhoewel ik het dan wel jammer vind van deze aanbieding (zit zo'n lekkere grote monitor bij:)))). Zoals je ziet ben ik nogal een wikker en weger.
  3. Ik ben heel blij met jullie reacties:) En ik zal zeker om de tien minuten per dag kijken of er al weer iemand een reactie heeft gegeven. lol Ondertussen kan ik niet wachten om dat ding te bestellen.
  4. Ik dacht dat die graka die er in zit (Nvidia GeForce G210 grafische kaart met max. 1791 Mb geheugen) meer dan genoeg was om Second Life te laten draaien. Een echt zwaar spel zal ik niet spelen. Als ik het goed begrijp, kan ik bovenstaande Pc gewoon gebruiken, zonder meteen die upgrade te doen, klopt dat? En de reden om voeding te upgraden ontstaat alleen als ik besluit toch een zwaar spel er op te zetten en daarom de graka moet upgraden. Sorry jongens, dat ik me zo moeilijk uitdruk, maar dit gaat echt boven mijn pet.
  5. Is een 3 D kaart hetzelfde als een grafische kaart? En als ik niet upgrade? Ik bedoel eigenlijk, waarom, voor welk doel upgrade ik meteen bij aankoop de voeding?
  6. Ik ben niet van plan echt zwaar te gaan gamen. Alleen SL. En dat geeft al genoeg problemen tegenwoordig. Maar die voeding zit me nou dwars. Moet ik dat meteen bij aanschaf al upgraden en aan wat voor bedragen moet ik dan denken? Dank je wel trouwens dat je reageert:) Ben ik heel blij mee.
  7. Dag mensen, Prettig kennis te maken (hoop ik) Al vaak lees ik mee op verschillende fora, vooral over computers. Ik ben niet zo handig met Pc's en ik heb een nieuwe nodig. Ik heb zo eens rond gekeken, maar het blijft voor mij gissen of ik wel een goede keus maak. Mijn budget is ongeveer 600 euro. Ik zag deze aanbieding en ik vroeg me af of iemand mij kan vertellen of dit een goede Pc is. En (wat ik dan wel weer weet) kan het moederbord eventueel later nog uitgebreid worden met b.v. een zwaardere video/grafische kaart. Dat heet geloof ik een 'graka'. En hoe zit dat met PCI-E. Daar staat niks over. De gegevens: HP Pavilion p6120m desktop computer met ca. 54 cm (21,5 inch) TFT-breedbeeldscherm. U heeft 2 jaar garantie(+ t/m 31/08/09 GRATIS 1 jaar extra garantie). Specificaties: - Zeer snelle en krachtige Intel Pentium Dual Core E5200 processor. - Werkgeheugen van 2 Gb. - Enorme harde schijf van 750 Gb, heeft voldoende opslagcapaciteit, bijvoorbeeld voor meer dan 20.000 MP3 nummers + 27.000 foto's en daarnaast nog zo'n 100 uur video in DVD kwaliteit. - DVD±R/±RW Dual Layer Lightscribe, maakt het mogelijk om alle gangbare DVD-formaten af te spelen en te branden. Daarbij kunnen DVD´s aan beide zijden worden gebruikt. - 15-in-1 multi-kaartlezer, leest alle gangbare DVD-formaten. - HD Audio 5.1, voor hoogwaardige geluidsweergave. - De beeldkwaliteit is ook bij snel bewegend beeld erg goed dankzij de Nvidia GeForce G210 grafische kaart met max. 1791 Mb geheugen. - Aansluitingen: 6 USB 2.0 poorten, Ethernet 10/100 BT. - Besturing: Microsoft Windows Vista Home Premium 32-bits. Met diverse beveiligings- en multimediasoftware o pharde schijf. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik doe geen extreme dingen met de Pc, gewoon foto's en af en toe Second Life. Dat laatste vereist een vrij zware graka:). Ik ben benieuwd, ik hoop maar dat ik tot kopen over kan gaan, kan bijna niet meer wachten. lol Bedankt alvast, groet, Leilina
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.