Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Boukje

Lid
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Het werkt!! De USB-sticks zijn weer leesbaar. Nu weer alle programma's installeren. Alle documenten staan er nog goed op. Bedankt voor alle hulp en het meedenken!!!!
 2. Helaas, te laat... Ik ben Windows opnieuw aan het installeren. Ik had nog veel andere dingen uitgeprobeerd die ik op internet tegen kwam en kreeg in het logbestand allerlei foutmeldingen van dll bestanden. Alles om dit te repareren werkt niet. Ik hoop dat straks alles opgelost is. Ik laat het weten.
 3. Het formateren is op de andere computer zonder problemen gelukt. Locatie is nog steeds niet beschikbaar. F:\ is niet toegankelijk. Toegang geweigerd. Ik zit te denken om Windows opnieuw te installeren. Ik kan de USB-sticks wel formatteren, maar de externe harde schijf niet. Deze is belangrijker dan de USB-sticks.
 4. Heel erg bedankt voor al het meedenken! Ik krijg het volgende: Alle USB-sticks functioneren perfect op de laptop en andere computer. Alle USB-sticks en externe harde schijf hebben dit probleem op deze computer. Het lijkt erop dat er op de oude harde schijf iets voor de toegang stond, dat nu niet meer op de huidige harde schijf staat. Er is een exacte kloon gemaakt, alleen de documenten staan nu op een andere plek (HDD-schijf).
 5. Het programma kan de usb-stick niet formatteren omdat deze locatie op slot zit. Ik heb foto's gemaakt, omdat sommige schermwisselingen te snel gingen om te lezen. Helaas is de laatste niet helemaal scherp. Er staat iets van 'Memory address .... locked'
 6. Ik krijg weer een foutmelding: Vreemd dat hier dan weer FAT32 staat:
 7. Met USB-stick: Zonder USB-stick: Ik heb de externe harde schijf ook aangesloten om te kijken of deze het nog doet. Deze wordt ook niet gevonden en dat is wel een probleem. Deze gebruiken we om een back-up van de computer te maken.
 8. Dank je. Hierin wordt de USB-stick herkend, maar wat moet ik hier doen om de toegang te krijgen tot de USB-stick?
 9. @Passer Ik heb het programma toch maar geïnstalleerd. Ik hoop dat ik nu verder kom...
 10. Bedankt voor jullie snelle reactie @Passer Laatste stap is: Ik kan dit niet uitvinken. @stegisoft 1e link had ik ook net gevonden. Manier 1 werkt niet. Meest recente versie van besturingssysteem is al geïnstalleerd Manier 2 werkt niet om de USB-stick niet bij schijfbeheer gevonden wordt. Zelf nog geprobeerd: Met rechtermuisknop op USB-station (F:) klikken en formatteren werkt ook niet: Bestanden herstellen is niet nodig, ik heb overal een back-up van. De 2e link zal ik nu verder doorkijken. Het probleem zit waarschijnlijk ergens bij de gedeelde mappen: De administrator wordt niet als administrator herkend, waardoor er geen toegang is.
 11. Als ik dit programma wil downloaden ben ik ook verplicht om het Alvast antivirus software te downloaden. Ik heb al een goed antivirusprogramma, dus ik ga eerst uitzoeken of er een alternatief programma is. Ik heb de usb-stick in alle usb-slots gehad en de muis ook. Muis werkt overal, usb-sticks geeft overal hetzelfde probleem.
 12. ELKE stick die ik inplug in ELKE USB-poort (ook aan de achterkant van de computer) wordt, is geen toegang toe (zie foutmelding in 1e bericht) en wordt niet gevonden via schijfbestand (telkens exact dezelfde beeld als hierboven). De muis en mobiele telefoon werken wel op de USB-poorten. Er is een exacte kloon gemaakt van de oude harde schijf naar de nieuwe harde schijf. Alleen de documenten staan nu op de HDD schijf. Alles werkt goed, behalve het lezen van de USB-sticks.
 13. Het kan inderdaad geen kwaad als de inhoud op de usb-stick verdwijnt. Als ik dit doe krijg ik: F: staat er niet bij, zit wel een USB-stick in.
 14. Bedankt voor de uitleg. Fijn dat de problemen met de website weer verholpen zijn. 1. Nee er is geen biepje. 2. We hebben een back-up van de info op de USB-sticks. Eén oude USB-stick heb ik via de veilige modus geformatteerd, maar had daarna nog steeds hetzelfde probleem. 3. Nee, ik krijg de melding: 'Kan het bestand schijfbeheer niet vinden. Controleer of u de naam juist hebt ingevoerd en probeer het daarna opnieuw.'
 15. Vorig weekend heb ik bovenstaande geprobeerd. Op het moment dat ik mijn reactie wilde plaatsen kreeg ik de melding dat de website onveilig was en geen geldig certificaat had en kwam ik er via geen enkele browser meer in, ook niet na aanpassingen van alle toestemmingen als veilige website. Gelukkig doet de website het weer, dus hierbij mijn reactie: ReadyBoost-optie werkt niet. Bij de ene USB-stick (fat 32) krijg ik de melding dat deze niet is ingeschakeld omdat de computer erg snel is en dit geen verbetering oplevert en bij de andere USB-stick (fat 32) krijg helemaal geen tabblad 'ReadyBoost'. Dit is helaas ook niet de oplossing.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...