Ga naar inhoud

janmaps

Lid
  • Items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

janmaps's prestaties

  1. Beste mensen, ik heb vorige week een nieuwe PC besteld, en door een vriend laten bouwen. Alleen vind ik het opstarten van de pc een beetje traag, ondanks dat ik een SSD heb, met windows er op. Het opstarten duurt +/- 20 seconden, zodra het windows laad scherm er is, is windows wel gelijk hardstikke snel. Alleen vind ik dit raar want mijn oude game PC, met een SSD startte in z'n geheel in 5/6 seconden op. in de bijlage heb ik een screenshot van mijn specs. Ik hoop dat iemand weet, waarom het opstarten iets langer duurt dan dat ik hoopte.
  2. Ik programmeer websites, ik gebruik veel photoshop, after effects, en ik wil zware games zoals GTA5 en Red dead redemption kunnen draaien op hoge settings.
  3. Zat aan dit pc'tje te denken: https://www.compusale.nl/CS/i5-9400F/8G24/480GS/GTX1650-4G/W10?gclid=Cj0KCQjwoPL2BRDxARIsAEMm9y-BS4YRlZ1avGzKxCRlP8yGX4d48fAlAHibxwOr23EvyqLrPHV8KZwaAiE1EALw_wcB Maar blijkbaar kan je voor het zelfde bedrag een veel betere samenstellen?
  4. Ik heb de windows update functie even gepauzeerd, voor 7 dagen. Ik denk nu alleen wel dat ik weer dat DDU moet uitvoeren. Zit er overigens toch aan te denken om een nieuwe pc te kopen. Ik had er 1 op het oog, ik weet alleen niet of ik de link er naar toe mag delen op dit forum. (voor hetzelfde geld is het reclame maken). Heb zelf niet echt veel verstand van hardware dus, ik hoop dat er iemand naar de specificaties kan kijken
  5. Nee helaas geen nieuwe installatie van windows, puur niet omdat ik niet al m'n werk kan kwijtraken.
  6. Ik heb de nieuwste driver even opnieuw geinstalleerd met de DDU methode in safe mode. Vraag me toch af of na zo’n uitvoering Windows nog steeds achter de schermen drivers probeert te installeren die met die AMD driver botsen.
  7. Hallo allemaal, Ik had een tijdje geleden d topic gestart over het probleem uit de titel, had een DDU uitgevoerd, en 10 dagen nergens last van. Gisteren nog het oude topic laten sluiten, omdat het goed leek te gaan. Toch uit het niets een black screen vandaag. Heb even de nieuwste driver weer geïnstalleerd, waarvan iemand zei dat AMD dit probleem daarin verwerkt heeft en opgelost zou moeten zijn. Ik hoop dat dus dat ik nu geen problemen meer heb. Ik kan wel elke keer drivers updaten etc. Maar als dit probleem zich blijft voortzetten, dan schakel ik binnenkort toch maar over naar een nieuwe videokaart. Eventueel zelfs een nieuwe pc, omdat deze al ruim 6 jaar oud is.
  8. Na ruim 9 dagen nog geen enkele keer een black screen bug gehad. Ik denk dat het is opgelost! Mocht het nou weer gebeuren kan ik altijd nog een topic openen indien nodig.
  9. Ja precies, ik ook! Als AMD zelf met instructies komt gepersonaliseerd naar mijn videokaart, in de mail. En zo'n benchmark test, geeft geen enkele errors, dan hoop ik dat het goed komt. Al moet ik niet te veel verwachten want laatst had ik ook ruim 3 dagen geen last, en kreeg het toen weer.
  10. Heb ook even een test uitgevoerd die 26 scene's laat zien en alles uit je videokaart test, heb bij geen 1 een zwart scherm gekregen, dus nu weer even een aantal dagen aankijken hoe mijn pc het doet.
  11. Had een mailtje ontvangen van AMD, omdat ik al iets van een week geleden of langer een mail had gestuurd, daarin stonden stappen met iets van DDU, heb dat opgevolgd, ik ga nu nog even een test doen, en dan hopen dat alles goed is!
  12. Ik weet ook niet of bij een windows update die stappen van die video problemen op gaat leveren.
  13. Als het goed is start hij windows 10 op in iets van safe mode (zonder internet) en deinstalleert hij de drivers die via windows bij de videokaart attributen komen in apparaatbeheer. Vervolgens voert hij DDU uit, en dat was het volgens mij.
  14. Zelfs met nog maar 1 virusscanner op de pc, kreeg ik net nog steeds een zwart scherm. Toch maar die video volgen die aan beveelt om windows drivers wat met de video kaart te maken heeft uit te schakelen, en dan zien hoe het loopt?
  15. Heb het even gedeinstalleerd. Ik heb deze pc ongeveer 6 jaar, nooit echt problemen mee gehad. Toen ik ongeveer een jaar geleden was verhuist heb ik deze pc een hele tijd (ongeveer 10 maanden) niet aangeraakt, en heb volgens ccleaner ESET ongeveer rond 15 April geinstallaard, tevens ook ongeveer wanneer de problemen met die black screen bug onstonden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.