Ga naar inhoud

janmaps

Lid
  • Items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door janmaps

  1. Beste mensen, ik heb vorige week een nieuwe PC besteld, en door een vriend laten bouwen.

    Alleen vind ik het opstarten van de pc een beetje traag, ondanks dat ik een SSD heb, met windows er op. Het opstarten duurt +/- 20 seconden, zodra het windows laad scherm er is, is windows wel gelijk hardstikke snel. Alleen vind ik dit raar want mijn oude game PC, met een SSD  startte in z'n geheel in 5/6 seconden op.

    in de bijlage heb ik een screenshot van mijn specs. Ik hoop dat iemand weet, waarom het opstarten iets langer duurt dan dat ik hoopte.

    speccy.png

  2. Ik heb de windows update functie even gepauzeerd, voor 7 dagen. Ik denk nu alleen wel dat ik weer dat DDU moet uitvoeren. Zit er overigens toch aan te denken om een nieuwe pc te kopen. Ik had er 1 op het oog, ik weet alleen niet of ik de link er naar toe mag delen op dit forum. (voor hetzelfde geld is het reclame maken). Heb zelf niet echt veel verstand van hardware dus, ik hoop dat er iemand naar de specificaties kan kijken :)

  3. Hallo allemaal,

     

    Ik had een tijdje geleden d topic gestart over het probleem uit de titel, had een DDU uitgevoerd, en 10 dagen nergens last van. Gisteren nog het oude topic laten sluiten, omdat het goed leek te gaan. Toch uit het niets een black screen vandaag. Heb even de nieuwste driver weer geïnstalleerd, waarvan iemand zei dat AMD dit probleem daarin verwerkt heeft en opgelost zou moeten zijn.

     

    Ik hoop dat dus dat ik nu geen problemen meer heb. Ik kan wel elke keer drivers updaten etc. Maar als dit probleem zich blijft voortzetten, dan schakel ik binnenkort toch maar over naar een nieuwe videokaart. Eventueel zelfs een nieuwe pc, omdat deze al ruim 6 jaar oud is.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.