Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Wiffer

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Wiffer

  • Titel
    Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Hoi ....... boven staand is al beschreven dat WL33 bedraad is verbonden met de router , Dus met een utp kabel. Cat 5. ( netwerkkabel ) je ziet ook de netwerk aansluiting zitten En ik heb ook beschreven dat bij reboot de snelheid wel oké is . alleen valt deze terug en als dat een range exender wat dan zou hij altijd ( vanaf reboot ) de halve snelheid geven nog even dit je ziet het op de doos staan Maar dit is dit mogelijk Kan het zijn dat ondanks de kanalen gescheiden zijn , het Wiffi van gaste. ( Modem/Router van provider ). de wiffi snelheid. van mijn netwerk ( WL33. ). naar beneden haalt alvast bedank voor de moeite
  2. Hoi. Stegisoft Dat is geprobeert en niet gelukt provider zegt gewoon wij vinden hem goed genoeg , en verder niet zeuren . ik heeft mij ook veel tijd gekost om het werkent te krijgen . De hoofd Router is de netgear ,router van provider staat in DMZ en hoeft niks te doen ,( en dat doet hij namelijk ook niet volgens mij ) Ik wou eindelijk het modem/Router in Bridge mode zetten , provider wou hier niet aan mee werken ,erg vervelend Dit werkt nu goed behalve Wiffi van mijn eigen netwerk ( dat zakt in na 1 min ) gaste wiffi van provider router is wel oké Kan het zijn dat ondanks de kanalen gescheiden zijn , het Wiffi van gasten de wiffi snelheid. van mijn netwerk naar beneden haalt rare is dat de sterkte oké is en als je er kort bij gaat staan ( antennes ) nog steeds na die minute de snelheid terug valt en blijft ( dit weet ik niet voor 99.9% ) alvast bedankt voor de moeite
  3. Mijn vraag Hoi.. Ik heb vanaf de huiskamer. een technicolor tg789bvn aangesloten, deze staat in DMZ. Via de technicolor tg789bvn gaat hij verder naar een router van Netgear. ( hier gaat hij bedraad naar toe ) Vanuit daar gaat hij naar een accespoint. WL33. Mijn technicolor tg789bvn Wifi gebruik ik als gastnetwerk en mijn wifi van de WL33 gebruik ik als mijn eigen netwerk. Nu het probleem: De snelheid van de wifi van mijn WL33 is 1.3Mbps. Terwijl de snelheid van mijn abbonement 20Mbps. Dit haalt ook mijn technicolor tg789bvn (gastnetwerk). De technicolor tg789bvn en de sitecom WL33 staan 2,5 meter uit elkaar en gebruiken aparte kanalen. Na reboot van de sitecom WL33 is de snelheid voor de duur van 1 minuut, 20Mbps. Wat kan ik doen om dit te laten werken, hebben jullie advies? Wat ik al gevonden of geprobeerd heb Ik heb via google gezocht. Ik heb op het forum van de provider gezocht, de vraag gesteld. Beide apparaten op verschillende kanalen afgesteld. Bezig geweest met een wifi anlayzer met de smartphone. de snelheid bekabeld via Netgear is +- 20 mb/s ( dit is gewoon goed, dit is ook de snelheid van het abbonnement ) Dit haalt ook mijn technicolor tg789bvn (gastnetwerk). Dus +-20mb/s Alleen bij de sitcom gaat het mis na 1 min. en op de andere apperaten blijft de snelheid goed. Dus ook bekabeld. Ik gebruik kanalen 1 en 11 met een wifi anlayzer met de smartphone zie je duidelijk dat deze kanalen uit elkaar liggen. sitecom WL33 Het is dit accespoint https://www.ebay.co.uk/p/...N-Router-WL-330/127237724 mijn aansluiting van internet zit in de huiskamer ( beneden. ). en daar zit rechtstreeks het modem van provider, een technicolor tg789bvn aangesloten, deze staat in DMZ. Het WIFI signaal wat uit dit modem komt wil ik gebruiken voor gastnetwerk, of Wifisignaal voor gasten. Ook in die zelfde kamer staat mijn sitcomWL33 , mijn eigen netwerk Op deze manier kunnen gasten niet op mijn netwerk ( en dit is echt gescheiden ) moden van de provider kan ik niet verplaatsen omdat deze zo dicht mogelijk bij het aansluitpunt moet zitten.en dat zit in de kamer. Voor alle duidelijkheid uit de Netgear router komt geen Wifi signaal ( de router heeft ook de mogelijkheid niet om dit in te stellen. Dit is geen probleem voor mij. Alvast bedankt voor de moeite
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...