Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Frank Vonk

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Frank Vonk

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Goed gegokt, ik gebruik gewoon de 50mb gratis per maand, koop er 200 bij en betaal 3 voor de domijnnaam. Aangezien ik bij het toewijzen van webruimte eerst frankvonk.be moest kiezen ging ik er van uit dat er dus meerdere mogelijk waren.
 2. Dankjullie voor de uitleg. Ik snap dat ik de ruimte nog moet toewijzen aan de site. Alleen, als ik naar dat menu ga, kan ik alleen ruimte aan frankvonk.be toewijzen, en staat zwerfkatboechout.be niet in de lijst waardoor ik geen ruimte kan toewijzen. Ik heb naar telenet gebeld, volgens hun is dit normaal en is frankvonk.be een soort hoofdsite en kon ik deze er naast plaatsen. Alleen, hoe ik het ook probeerde, de site bleef op zwart staan. Nu probeerde ik ook zwerfkatboechout.be/public_html/index.html, maar niets gebeurd. Ik denk dat degene die ik aan de lijn kreeg, er zelf ook niet zoveel van wist. Ik ga voor het gemak de tweede site bij een andere webhost plaatsen, hopelijk lost dat het op. En bedankt voor het advies over het formulier, dit is maar een testversie en niet de uiteindelijke.
 3. Stegisoft, bedankt voor uw snelle advies. Aangezien ik bij telenet daar slechts 1 van de 2 domijnen zie, (en op de verwijder uw site pagina wel allebei) zal ik inderdaad beter switchen van provider. Nog eens bedankt
 4. Hallo Allemaal, Ik heb sinds een jaar een eigen site, die gehost is via Telenet. Ik koop er extra webruimte bij, en upload mijn bestanden via Filezila. http://www.frankvonk.be/ Nu heb ik een tweede domijnnaam geregistreerd via dezelfde account. (www.zwerfkatboechout.be) Ik vroeg mij af, waarom ik daar geen ruimte aan kon toewijzen. Via de klantendienst hoorde ik dat dit normaal is, en ik mijn tweede site gewoon online kon zetten. Als ik echter met filezilla probeer om er bestanden op te zetten, kom ik echter altijd uit op mijn eerste site. Ik heb in de map rechts in filezilla zowel een map met www.zwerfkatboechout.be, alsook een map zwerfkatboechout.be. Ook is er een map public_html met diezelfde twee mappen erin (dus 4x om te testen). Toch staat de site op zwart. (this site can't be reached). Weet er iemand hoe je meerdere domijnnamen/sites kan beheren bij Telenet? Groeten Frank
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...