Ga naar inhoud

Mondriaan

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mondriaan

  1. Hallo, Wanneer ik een game speel en deze game afsluit, gedraagt streamdeck zich soms niet correct, wat het fout doet, is niet belangrijk. Daarom sluit ik het spel af en start ik het streamdeck opnieuw op met behulp van een powershell-script. Het programma start dan op de desktop en als ik een ander spel start reageert het profiel niet omdat het in de systray moet staan. Is er een commando in powershell die streamdeck rechtstreeks in de systray kan plaatsen? Dank u. Mondriaan
  2. Dank je, ik verwijt Ashampoo het ook niet maar dacht dat ik een virusversie had gekocht (bij nader inzien is dat ook niet zo). Ik spreek de fabrikant erop aan.
  3. Hallo, dit is het resultaat van mn tweede blueray die ik gebrand heb, ik heb deze gebrand met ashampoo burning studio, ik weet niet of het ABS is die dit gedaan heeft, ik heb eerder een plaat gebrand met windows en die is goed gelukt, de brander leest niets meer. Heeft iemand dit probleem eerder gehad en kan het aan ashampoo liggen?
  4. Hallo, Ik heb een partijtje spellen op mijn harde schijf staan, deze spellen worden gestart via snelkoppelingen. Nu wil ik achter het doel in het eigenschappenvenster een argument toevoegen die een tweede app start b.v. een spreadsheet met de sneltoetsen van het spel, ik gebruik een tweede beeldscherm om de spreadsheet af te beelden. Weet iemand of er een snelle open argument is binnen deze snelkoppeling? Sommige koppelingen hebben al zo een argument om bv een "exclusive fullscreen" te creeren ( -window-mode exclusive), hoe scheid ik deze opdrachten? Ook wil ik graag andere argumenten weten, ik kan ze niet vinden. Bedankt, Mondriaan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.