Ga naar inhoud

JoopL

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

JoopL's prestaties

  1. Hartelijk dank voor de antwoorden Droske en Stegisoft. Het is gelukt.
  2. Hartelijk dank voor je antwoord. De televisie werkt prima en is bekabeld in het netwerk opgenomen. Het is voor mijn probleem niet belangrijk. Mijn probleem is dat wanneer ik 192.168.1.2 intyp in de adresbalk van mijn browser er geen verbinding met mijn tp-link gemaakt wordt. Het wordt geweigerd. Ik kan dus niet in de backoffice van de router (nu AP) komen.
  3. Hartelijk dank voor je uitgebreide antwoord. Ik heb mijn vraag verkeerd gesteld merk ik nu en daarvoor mijn excuses. Ik heb de tp-link al een paar jaar geleden als AP geconfigureerd en dat werkt op deze manier prima. Ik merkte zondag echter dat wanneer ik 192.168.1.2 wil openen in mijn browser dat niet lukt. De browser weigert een verbinding te maken. Dat lukte in het verleden altijd wel. Vandaar mijn vraag. Ik heb een screenshot van Fing bijgevoegd. Daar staat de router en het AP op. PS De reden waarom ik toegang wilde hebben tot het AP is dat ik een nieuwe smarttv heb gekocht en ik wil de internetverbinding daarmee van vpn voorzien. Ik dacht dat ik dat in het AP kon configureren maar dat blijkt niet zo te zijn, las ik gisterenavond.
  4. Mijn ISP is Vivo (ik woon in Brazilië). DHCP staat uit zeg ik uit mijn hoofd. Ik kan niet inloggen om het te controleren. Het model is TL-WR2543ND,
  5. Goedemorgen, Ik heb een router van mijn ISP in de meterkast staan en een access point in de huiskamer. Dat AP (een tp-link router) is verbonden met de router via een kabel. De router heeft IP adres 192.168.1.1. en het AP 192.168.1.2 . Ik kan een verbinding maken met de router maar niet met het AP. Het bericht dat ik terugkrijg is "weigert om verbinding te maken". Hoe kan ik dit oplossen? Groet, Joop.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.