Ga naar inhoud

Stijn_

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Stijn_'s prestaties

  1. Hoi, Normaal gesproken behandel ik mijn mail in de standaard mail app van w10, volgensmij heet dat Mailbird. Ik heb nu alles al geprobeerd. chrome, microsoft edge, outlook. maar overal staat precies hetzelfde in de mappen. Mail die ik verstuur komt niet in mijn map 'verzonden berichten', en ik kan ze ook niet zoeken. Oftewel, ik weet niet of mijn mail aankomt bij de geadresseerde...
  2. Ik heb een probleem met mijn gmail. Als ik een bericht verzend, komt deze daarna niet automatisch bij 'verzonden berichten' te staan. Ook als ik mezelf in de CC zet, komt die niet in mijn inbox te staan en komt die ook niet bij 'verzonden berichten'. Ik weet dus ook niet of een bericht aankomt en ik kan het bericht ook niet zinden met de zoekfunctie. Heel af en toe komt een bericht toch bij 'verzonden berichten' te staan, maar ik begrijp niet waarom soms wel en meestal niet... heb al het hele internet afgestruind naar een mogelijke oplossing, maar ik kan het niet vinden. Weet iemand misschien hoe dit kan en hoe het opgelost kan worden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.