Ga naar inhoud

Dokabart

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dokabart

  1. Stond idd niet aangevinkt, en nu is het terug goed!! Super! 🙂 Heel hard bedankt!
  2. Hallo, Ik heb sinds kort het probleem dat de tekst op mijn scherm lijkt op een laag resolutie beeld. Heel blokkerig. Het rare is dat mijn afbeeldingen wel perfect zijn. Mijn pc is nog vrij recent, ongeveer 2 jaar denk ik, en wordt dus geregeld geupdate. In bijlage een voorbeeld van de tekst, en de gegevens van mijn pc. Heeft er iemand een idee wat het zou kunnen zijn? Alvast bedankt Bart
  3. De melding is idd weg. Super! Ik hou het beeldscherm nog in het oog...en hou je op de hoogte. Nogmaals bedankt droske!
  4. Ik heb er nu een extern scherm op aangesloten, zal het in het oog houden. En nee voorlopig toch heb geen probleem met de geluidsweergave. startup.txt
  5. Het probleem van de slecht leesbare tekst had je al opgelost, zie bericht 6 juli...maar zal die cleartype ook eens nazien. Ik heb vandaag wel gemerkt toen ik vandaag met de laptop bezig was, het beeld even voor de helft van het scherm slecht werd (zie bijlage) dat duurt maar heel even... Aangezien mijn dochter voornamelijk die laptop gebruikt, heb ik haar dat gevraagd, en ze had dit ook al een paar x gezien. Maar mij dat nog niet gezegd.
  6. Ik hoop dat het gelukt is? http://speccy.piriform.com/results/HMwqon4czqTMVv2zjmZivGB
  7. Oei, sorry dat ik niets meer laten weten heb. Ik ben gaan kijken op de site van medion zelf, bij de downloads van drivers voor dat model van de laptop, Maar er staan enkel bij voor win 7, of vista. Ik vind er wel op andere sites, maar durfde dat niet installeren. Misschien doe ik er meer kwaad mee? Maar ik heb er tot hier toe nog geen problemen mee tijdens het gebruik op laptop, alleen de melding wegdoen bij opstart.
  8. Vandaag laptop omgewisseld, en deze werkt wel zoals het moet...dus maw, indien je nu via de startknop op afsluiten klikt, sluit hij volledig af, in tegenstelling met de vorige, die in slaapstand bleef staan, scherm open of dicht geklapt. Dus hier mag een slotje op, probleem opgelost. Iedereen bedankt voor de moeite!!
  9. Nee, droske...het probleem was ook indien je hem afsluit, met de startknop...dan "afsluiten" hij niet volledig afsloot...dus terwijl het scherm nog openstaat, springt hij direct terug op als je aan een toets of muis komt,...en dat is toch niet normaal?
  10. Ik heb gebeld met de winkel waar we hem gekocht hebben, en we mogen hem komen omruilen, want dit is niet normaal zei hij. Wat wel normaal is dat nadat je hem hebt afgesloten, en je opent de laptop dan springt hij vanzelf aan. Dat word naar het schijnt tegenwoordig dikwijls zo ingesteld bij laptops. Ik hou jullie nog op de hoogte. Alvast iedereen bedankt voor de info!!
  11. Ok, zal ik dus best niet doen.. en dat "snel opstarten uitschakelen" dat had ik al geprobeerd...maar verandert niets
  12. Ja, ik had dat ook al ergens gelezen, maar durfde dat niet. Als ik ga zien, vind ik alleen" Intel Chipset Device Software"..(zie bijlage), mag ik dat verwijderen? en na opstart installeert die dan automatische een andere driver?
  13. Beste, Bedankt voor je info, maar heb al die instellingen al geprobeerd, en telkens op toepassen gedrukt, maar na opstart blijft het probleem. En waarom volledig afsluiten... moest die laptop nu dagelijks, en meerdere malen per dag gebruikt worden zou ik daar nog kunnen mee leven, maar deze laptop wordt niet dagelijks gebruikt, waarom dan zolang in slaapstand laten? Ik heb zelf ook nog een recente laptop voor mij, maar die kan je normaal afsluiten, of in slaapstand als je dat wilt...
  14. Hallo, Mijn vriendin heeft deze week een nieuwe laptop, Lenovo IdeaPad 3 gekocht, maar bij afsluiten gaat hij in een soort van slaapstand, van zodra je hem open doet start hij van zelf op. Heb hier al wat zitten zoeken, en heb ook al de instellingen verandert, zoals "snel opstarten" af te vinken, en alles verandert van "slaapstand" naar "afsluiten"...maar niets helpt. Iemand nog een idee wat dit kan zijn? Of moet ik deze laptop terugbrengen naar winkel? Alvast bedankt, Bart
  15. Ok, zal eens gaan kijken bij Medion,...super bedankt droske!!
  16. Het is gelukt! alles is terug normaal, behalve bij opstart krijg ik nog steeds die foutmelding van die audiodriver, maar dat stoort niet. Ik heb nog een desktop met win 7, mag ik die zelfde link gebruiken om die ook te upgraden naar win 10?
  17. Als ik mij niet vergis heb ik via een link op de site, ik dacht "schoonepc.nl" de eerste keer duurde de upgrade 5 uur, en uiteindelijk kreeg ik de melding dat de upgrade niet gelukt was. Dan heb ik het nogmaals geprobeerd, maar nu via een andere link (ik weet niet juist meer welke site) en deze ging vlotter, en lukte. Ik denk niet dat ik een volledige nieuwe installatie gedaan heb, want na installatie stonden al mijn bestanden en programma's er nog op? of is dat normaal? Kan ik dan best teruggaan naar de win 7, en terug proberen met nieuwe upgrade? Alvast bedankt voor de info!
  18. Hallo, ik heb de updates nog eens geprobeerd, maar er is nog 1 update, die telkens mislukt (zie bijlage)
  19. Hallo, Ik heb op mijn laptop, Akoya model: P6634, een upgrade gedaan naar de win 10. Dit lijkt aardig gelukt,..enkel een foutmelding bij opstart ivm met audiodriver?....tot ik zag dat soms de tekst slecht leesbaar is, precies zoals een laag resolutiebeeld. Het rare is dat dit niet overal is. Op het bureaublad is het goed, maar als ik mijn browser open, of een tekstverwerker is al de tekst slecht. Ook in mijn verkenner is de tekst niet zuiver. Ik heb al update grafische kaart gedaan, instellingen verandert, maar geen verbetering. Heeft er iemand een idee wat ik nog kan doen? ps: onderste afbeelding van " instellingen" is dan weer goed Alvast bedankt Bart
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.