Ga naar inhoud

AMJcontainter

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

AMJcontainter's prestaties

  1. Dank voor het meedenken. Ik heb het eea geprobeerd, vruchteloos natuurlijk, en heb besloten om te gaan sparen voor een RT-AX88U van het merk ASUS. Deze heeft standaard openvpn client aan boord. Nogmaals dank.
  2. Bedankt voor je link, maar het gaat om een VPN client. GEEN server. Ik heb een lidmaatschap bij AirVPN. Als je op die site een .ovpn betsnad genereert en die importeert in de vpn-client sectie van de NAS wordt er een VPN verbinding geactiveerd. Ik wil dus alle verkeer van mijn laptop, mediaspeler, tablet etc via de NAS laten gaan, zodat alle apparaten in een keer achter dezelfde VPN-verbinding zitten.
  3. Ik heb dan zonet een lankabel in de tweede ethernetport geplugd, en deze met een switch verbonden. NAS geeft succesvol een IP aan de tweede ethernetport, en de lampjes op de switch branden ook, als teken dat er netwerk activiteit is. Nu nog pogen een pc er op aan te sluiten, en testen of de pc internet heeft en of deze dan het IP van de VPN heeft.
  4. Aan de link die u gaf heb ik niks. Ik wil dus letterlijk de NAS als gateway gebruiken voor alle apparaten, draadloos of bekabeld. Ik kan ook dit vliegdekschip kopen, https://www.coolblue.nl/product/822057/asus-rt-ax88u.html maar dat wil ik (nog) niet.
  5. Ik wil het NAS dus plaatsen tussen de modem/router en de C3200
  6. Hallo, Ik heb een NAS met een 2.0GHz quad-core processor en 8Gb RAM, voldoende om de 200Mbps glasvezel over VPN te runnen. Nu wil ik de NAS als gatway gaan gebruiken, om zodoende alle apparaten via 1 VPN-verbinding het internet te laten betreden. Situatie: ISP-modem/router > NAS > Archer C3200 router. De NAS heeft 2 ethernetporten. Hoe stel ik de NAS in zodat deze als gateay gebruikt wordt? Bedankt, Peter.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.